.

.

Дъгова Стикер на Стената си САМ Художествена Стикер Мультяшные Самозалепващи се Тапети Стенопис Декорация за Всекидневната ТЕЛЕВИЗИЯ Разтегателен Фон Спалня, Де?

Дъгова Стикер на Стената си САМ Художествена Стикер Мультяшные Самозалепващи се Тапети Стенопис Декорация за Всекидневната ТЕЛЕВИЗИЯ

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Материал】 PVC Защита на околната среда, самоклеящийся, водоустойчив, подвижна, издръжлив. 【Размер】 Ще получите стикер на 1 лист с размерите на снимка, както и от по-голямо разстояние между стикери, по-голям размер. 【Украса】 Дизайн в стил на модерното изкуство, дизайн цифра се основава на животни, ярки цветове правят домашна живот, жизнена и пълна с жизненост. 【Използването на】 Лесно се поставя и отстранява!Можете да работите без инструменти, можете да използвате вашата креативност, вдъхновение и идеи за създаване на различни рисунки, се насладят на процеса на "Направи си сам". 【Широко приложение】 подходящ е за хол, спалня, кухня, стенен декор на телевизията, на фона на мека мебел, детска стая за игра, детска стая, спалня, кабинет, стълбище, коридор, веранда, хотел, къща за гости стая, офис, детска градина.Стикери за стена с животински AUBEST за деца Baby - Материал : PVC - Опаковка : стикери за стена с животински - Размерът зависи от разстоянието между лепенки, които лесно се нанася и отстранява без увреждане на стените, най-добрият избор за декор на стаята.

Други функции

Най-добри сделки