.

.

Комплект Ножове за сватбената торта и сервизов Homi styles | Розово Злато, Нож от Неръждаема Стомана Премиум-клас 420, Позлатени Нож | Комплект за рязане на торта за Сватбе?

Комплект Ножове за сватбената торта и сервизов Homi styles | Розово Злато, Нож от Неръждаема Стомана Премиум-клас 420, Позлатени Нож | Комплект

BGN 20.17

Брой продукти
На склад

? НАЙ-красивите СЕРВИРОВОЧНЫЙ, ОПРЕДЕЛЕНИ за СПЕЦИАЛНИ СЛУЧАИ - от деня на вашата сватба до годишнини, рождени дни и партита в душата на този невероятен набор от ножове за торта и сервировочных сервизов с неподвластным време златист цвят и уникални дръжки ще бъде до вас, за да придадат нотка на елегантност на вашите специални моменти! ? ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО, на КОИТО МОЖЕТЕ ДА се НАСЛАДИТЕ ГОДИНИ - Изработени от висококачествена неръждаема стомана 420, острието на този очарователен комплект за рязане и сервиране на торти никога не заржавеют, не разъедутся и не губят своя блясък.Дръжките са изработени от здрав ABS-пластмаса, повишена здравина, благодарение на което ще можете да запишете този висококачествен комплект за сервиране златни торти за памет!. ? Е ИДЕАЛЕН за ГОТВЕНЕ на ВСЯКАКЪВ торта или ПАЙ - Следвайте впечатление на своя гост елегантен нож за торта от 2 части и сервировочным набор.Благодарение на луксозния дизайн можете да използвате лопаточку за подаване на торти и с подходящ нож в никакъв случай и да направи най-приятно впечатление.Идеално за всеки тортата, а също и за чизкейков, плодови пайове, тиквени пайове или дори пай с яйчен крем и коржами!. ? СЕРВИРАЙТЕ СВОИТЕ ВКУСНИ ТВОРЕНИЯ КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ - Благодарение на нескользящим ръце, зазубренным гарантирано и идеалното размери [Дръжки - 5 "x 1", острието на ножа - 8 "x 1", дебелина на острието за подаване на 1,2 мм - 5,5 инча дължина, 2,5 инча в най-широката част, дебелина 1,2 mm], сервировочная машина за торти Homi Styles от неръждаема стомана позволява нарязани на торти и сервирайте ги с ненадмината лекота. ? ЕЛЕГАНТЕН ПОДАРЪК КУТИЯ - ГОТОВА ЗА ПОДНОШЕНИЮ – Този набор от ножове за сватбената торта и сервировочного маса ще се превърне в чудесен подарък за всяка двойка, която скоро поженится!Всеки сервировочный комплект се предлага в модерно, елегантно оформена кутия за подарък цвят бордо.Можете също така да предложим на нашите набор от форми за торта като подарък за рожден ден, Ден на майката, годишнини или дори Housewarming и празнични партита!.

Други функции

Най-добри сделки