.

.

VZVXCC Голям Метален Слънчев Стенен Арт Декор-30 инча(ите), и), Стенно Подвесное украса за помещения на открито, 3D Метални Стенни Скулптура със Слънчеви лице за дома, Спа?

VZVXCC Голям Метален Слънчев Стенен Арт Декор-30 инча(ите), и), Стенно Подвесное украса за помещения на открито, 3D Метални Стенни Скулптура

BGN 28.00

Брой продукти
На склад

【Голям Размер Стенен декор】Този метален стенен декор sun е с размери от 30 "L x 1"W x 30"H, много голям размер, което го прави още по-привлекателен и ослепително, когато се използват за вътрешни или външни облицовкиКласически дизайн позволява по естествен начин да се вмести във всяка стена, придава на дома характер и индивидуалност. 【Висококачествено метално стенно изкуство】 Всяка метална конзола за украса sun face произведено ръчно, уникално и оригинално.Изработен от висококачествен метал с висококачествена лакокрасочным покритие, той може да издържа на всякакви метеорологични условия, е трайна, устойчива на атмосферни влияния, е водоустойчив и не избледняват и не ръждясва. 【Лесна инсталация】Скулптура sun wall, която ще получите, в разглобено формата, можете лесно да я само за няколко минути, в процес на изграждане е много проста.Метално слънцето има кука на гърба, така че лесно можете да го закачите на стената или оградата. 【Широко приложение】Стенен интериор с метални слънчевата повърхност има много широк спектър от приложения.Това е топло, класически и вдъхновяващо украса на стените, което може да направи обикновените стени ярки и динамични.Това е рисунка на слънчевата стена ще бъде идеално допълнение към жилищни стаи, спални, кухни, офиси, коридори, тераси, градини, дворове, огради и прихожим. 【Идеален подарък】 добре Е формулиран метална конзола за украса може да си стени, градина, оградата и къщата.Това е идеален подарък за приятелите и семейството си, както и на housewarming, годишнини, рождени дни, Деня на благодарността, Коледа и др.Ако имате някакви въпроси за нашия художествен декор sun wall, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. 【Голям Размер Стенен декор】Този метален стенен декор sun е с размери от 30 "L x 1"W x 30"H, много голям размер, което го прави още по-привлекателен и ослепително, когато се използват за вътрешни или външни облицовки.Класически дизайн позволява по естествен начин да се вмести във всяка стена, придава на дома характер и индивидуалност. 【Висококачествено метално стенно изкуство】 Всяка метална конзола за украса sun face произведено ръчно, уникално и оригинално.Изработен от висококачествен метал с висококачествена лакокрасочным покритие, той може да издържа на всякакви метеорологични условия, е трайна, устойчива на атмосферни влияния, е водоустойчив и не избледняват и не ръждясва. 【Лесна инсталация】Скулптура sun wall, която ще получите, в разглобено формата, можете лесно да я само за няколко минути, в процес на изграждане е много проста.

Други функции

Най-добри сделки