.

.

12 бр. Тениска-Линия за изравняване на винил, Тениски-Състав за термопресса, Тениски-Линия за Центриране Винил, Прозрачен Гама от PVC с V-образно деколте/Кръгла Линия з?

12 бр. Тениска-Линия за изравняване на винил, Тениски-Състав за термопресса, Тениски-Линия за Центриране Винил, Прозрачен

BGN 6.13

Брой продукти
На склад

?【Набор от инструменти за изравняване на тениски 12 бр 】 Състав за тениски включва линия от 4 различни размери, 10 "x5"/10 "x4. мека измерительную лента 2 х 6,6-инчов молив за шиене от плат (цветове : червено, бяло), 1x набор от перлено орел (40 бр.Ще ви помогне да се извърши изравняване и да се спести време на центрировании вашите проекти. ?【Съвременни материали】 Тази линия за тениски изработени от добри материали PVC, я не е лесно да се деформира и да се повреди, гъвкаво влакно еластично, меко и не се чупи, лек, лесен за носене, сигурно и трайно.МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Изваждайте този инструмент преди глажкой ризи.Високата температура може да се стопи на линия за тениски и да унищожи вашата термопресс.Моля, повдигна защитен филм с повърхност, преди да използвате. ✂️【Отзад перлата на бутоните се предлагат в 8 ярки цвята. (общо 40 бутони).Перлени щипки за коса са идеални, за да преработи облекло, шивашки ръчно изработени дрехи, производство на корсажей и формуляри, дъски за съобщения.Достатъчно, за да отбелязана върху плат или единствена скица.Молив може да помогне да направи бележки върху плат, хартия, дърво, пластмаса и т., идеални за битови шевни и намаляване на значително опростяване на маркиране, draughting и изготвяне.Висококачествен PVC.Цвят на светъл, бистър и чист.Висока точност на мащаба на UV-печат.Защитно фолио плоски и плътно прилепнала към повърхността, предотвратява появата на драскотини.Състав за тениски.Състав за тениски. Комплектът включва 8 опаковки гъвкави линии, които отговарят на всички изисквания за футболкам : .Инструменти за изравняване на тениски Tietoc състав за тениски подходящи за топлинна cricut, сублимация, сито печат, винил, печат и много други.Това е чудесен начин за развитие на практически умения на вашето дете да създаде ризи със собствените си ръце или печат на тениски с помощта на шевни линии и моливи за шиене.Постоянно достига своите деца към производството на ризи със собствените си ръце.

Други функции

Най-добри сделки