.

.

UPKOCH Инструменти за печене, Украса торта 20 бр Разклона за обмакивания шоколад инструменти за обмакивания бонбони набор от инструменти за обмакивания шоколад Инстр?

UPKOCH Инструменти за печене, Украса торта 20 бр Разклона за обмакивания шоколад инструменти за обмакивания бонбони набор от инструменти

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

ВИЛИЦА за обмакивания : Комплект от 10 тела за обмакивания шоколад различни форми и размери, достатъчно количество за задоволяване на различни нуждиУСТРОЙСТВО за обмакивания ШОКОЛАД : Гладка повърхност без чеп, не травмирующая ръце.Инструмент за печене на барбекю : Богат на функции и инструменти, необходими за самостоятелно приготвяне на шоколад, бонбони, торта и т., Аксесоари за производство на шоколадови бонбони : Висококачествен материал и изящна изработка, траен и устойчив за продължителна употреба.Комплект за обмакивания в шоколад : пластмасова дръжка от полипропилен за по-добро задържане.В комплекта влизат 20 инструменти за обмакивания в шоколад Характеристики - Цвят : черен. Пластмасова дръжка от полипропилен за по-добро задържане. - Широко се прилага за накисване ядки, плодове и бонбони, шоколад за поръсване, украса на торти и т. - Набор от 10 инструменти за поръсване шоколад различни форми и размери, достатъчно количество за задоволяване на различни нужди. -Висококачествен материал и изящна изработка, траен и устойчив за продължителна употреба. -Размер : приблизително. - Материал : неръждаема стомана, полипропилен. - Чудесен набор от инструменти за печене за приятелите, семейството и други нуждаещи се хора.Информация за стоки търсите професионален и достъпен инструмент за приготвяне на шоколад?Вие търсите надежден инструмент, който можете да използвате за извършване на няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият висококачествен набор от инструменти за разбиване на шоколад трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.

Други функции

Най-добри сделки