.

.

Съдържанието на аквариума - това не е просто хоби. От него съм че. Чаша за къмпинг на 12 унции, за съхранение на аквариума, евтини подаръци за съдържанието на аквариум?

Съдържанието на аквариума - това не е просто хоби. От него съм че. Чаша за къмпинг на 12 унции, за съхранение на аквариума,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Кафеена чаша Camper за аквариум с капацитет от 12 унцииНеръждаема стомана с эмалированным покритие.Препоръчва се ръчно пране с мек почистващ препарат.Използва се за печатане на най-високо качество.Тя никога не выцветет, колко пъти сте я нито перейки.Отпечатани и изпратени от САЩ.Кафеена чаша Camper обем 12 унции за аквариума - идеалният подарък за себе си или за приятел! - Всяка кафеена чаша camper трайна, изработени от неръждаема стомана с эмалированным покритие.За максимално дълъг експлоатационен срок препоръчва се ръчно пране.Тя отпечатани и изпратени от САЩ. - За нас : Чаши Game On Novelties разработени по поръчка двама служители на малко семейно предприятие.Нашите дизайни са отпечатани и изпратени при поискване нашите американски производители.

Други функции

Най-добри сделки