.

.

Кула за съхранение на игри SIKEMAY за PS5/ PS4 / Xbox Серия S & X /Xbox, Универсални Организаторите за дискове за игри, 24 БР с държач за 4 контролери, Поставка за игра дискове, Аксес?

Кула за съхранение на игри SIKEMAY за PS5/ PS4 / Xbox Серия S & X /Xbox, Универсални Организаторите за дискове за игри, 24 БР с държач

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

?【Многофункционален склад】 Ние сме разработили слот организаторите и на база не само с 24 слота за карти с памет, но и с 4 щракне, което позволява не само се проведе на 24 игрални диск, но и за съхраняване на вашите контролери, слушалки и т Освен това, складываемую конструкция може да се намали на половина, за да имаме една малка поставка за игри, вмещающая 12 игри на дискове.Уверете се, че имате достатъчно игрово пространство!. ?【Чист и подреден】 Тази игра калъф титуляр е съвместим с игри за PS3, PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series X / S и дава възможност внимателно разпределени различни игри на дискове, за да намерите бързо желаната видеоигри в най-кратки срокове.Не е нужно да се ровят в грудах игра дискове!. ?【Стабилен и траен】 притежателя диск за игри SIKEMAY PS5 е изработен от материал ABS висока твърдост, който притежава характеристиките на здрава и стабилна поддръжка, ефективно предотвратяване на разваливание или изопачени вертикални притежателя за съхранение.Той осигурява най-надеждната защита на чупливи игра дискове и е добър партньор за игра на тонер касети. ?【Лекотата на монтажа】 органайзер за видео игри SIKEMAY се състои от седем части с остри зъбци и интерфейси, с инструкции за инсталиране на външната кутия, и обикновено могат да бъдат събрани по-малко от 2 минути, в съответствие с ръководството за експлоатация.Вие не трябва да използвате допълнителни инструменти и прекарват твърде много време по време на инсталацията. ?【Идеален подарък】Game storage tower - незаменим подарък за игри, той е подходящ като подарък за празника или за рождения ден на своя приятел-фен на игрите, и ние сме уверени, че той ще се хареса на всеки играч на видео игри.Винаги можете да ни намерите, за да докладвате за всякакви проблеми с продукта, с които ще се сблъскате, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас. ?【Многофункционален склад】 Ние сме разработили слот организаторите и на база не само с 24 слота за карти с памет, но и с 4 щракне, което позволява не само се проведе на 24 игрални диск, но и за съхраняване на вашите контролери, слушалки и т. Освен това, складываемую конструкция може да се намали на половина, за да имаме една малка поставка за игри, вмещающая 12 игри на дискове.Уверете се, че имате достатъчно игрово пространство!.

Други функции

Най-добри сделки