.

.

Кухня Баня с Мивка, Кран Мат Цитрусови плодове, Листа, Цветя, Ретро калник на задно колело Кран Плот Мивка 3 Опаковки Попиваща Кърпа За Почистване на Подложки Подлож?

Кухня Баня с Мивка, Кран Мат Цитрусови плодове, Листа, Цветя, Ретро калник на задно колело Кран Плот Мивка 3 Опаковки Попиваща Кърпа За Почистване

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

【Впитывающая микрофибър】Благодарение на способността на висококачествен микрофибър бързо поемат водата, а масата остава сухаСлед много тестове сме подобрили дебелина на килима за кухненски батерии, който може да поглъщат повече. 【Широко съвместим подложка за мивки】 15 "x 5,5" /38 см x 14 см, отвор за кран с диаметър 2,30 mm. Подходящ размер за почти всички видове мивки за кухня, баня и дом на колела, лек и здрав защитен подложка за крана. 【Страхотна идея за поддържане на зони мивки суха】винаги протираете плотове за мивки, след използване на чешмата?Както и подложка за сушене на чинии, впитывающий мат Vantaso faucet помага да се предотврати появата на петна от вода на кухненски столешницах поради пръски или протичането на вода. 【Моющаяся и лесна за използване защита за кран】 Подложка за защита от пръски кухненско кран прост дизайн, който може да се пере в машина на 100% , редовно се сменят и перат.Подвешивается, за да изсъхне, лесен за употреба и съхранение. 【Опаковка】 3 опаковки впитывающего подложка за чешмата, може да се използва отново на опашката. 【Впитывающая микрофибър】Благодарение на способността на висококачествен микрофибър бързо поемат водата, а масата остава суха.След много тестове сме подобрили дебелина на килима за кухненски батерии, който може да поглъщат повече. 【Широко съвместим подложка за мивки】 15 "x 5,5" /38 см x 14 см, отвор за кран с диаметър 2,30 mm. Подходящ размер за почти всички видове мивки за кухня, баня и дом на колела, лек и здрав защитен подложка за крана. 【Страхотна идея за поддържане на зони мивки суха】винаги протираете плотове за мивки, след използване на чешмата?Както и подложка за сушене на чинии, впитывающий мат Vantaso faucet помага да се предотврати появата на петна от вода на кухненски столешницах поради пръски или протичането на вода. 【Моющаяся и лесна за използване защита за кран】 Подложка за защита от пръски кухненско кран прост дизайн, който може да се пере в машина на 100% , редовно се сменят и перат.Подвешивается, за да изсъхне, лесен за употреба и съхранение. 【Опаковка】 3 опаковки впитывающего подложка за чешмата, може да се използва отново на опашката.Искате да намерите мат с превъзходно водопоглощением и маслопоглощением за вашата кухня, баня и дом на колела?Нашият набор от абсорбираща подложка за увиване на чешмата ще стане ваш добър помощник! 1.

Други функции

Най-добри сделки