.

.

Безжична машина за омбре веждите с 2 Батерии за перманентен грим, Микрошлифовки вежди, молив за очи и устни с 20 бр игли 1P (Сребърен на пишеща машина)

Безжична машина за омбре веждите с 2 Батерии за перманентен грим, Микрошлифовки вежди, молив за очи и устни с 20 бр игли 1P (Сребърен

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Регулируема скорост на работа на безжичната машинки за грим : когато се използва със скорост на работа с телена татуировка от 28000 об/ мин до 35 000 об/мин Точната имплантиране на цвят за получаване на резултати с висока разделителна способност.Машина за вежди омбре оборудван с 2-ма резервни батерии, машината може да работи в безжична мрежа.Един се ускорява при използване на безжична връзка.Безжична машина за вежди Ергономична ръкохватка и точна скала за дължина на иглите : дължина игли за перманентен грим може да се регулира в диапазона от 0 мм до 2,5 mm. Съответната дължина на иглата за всяка област на приложение.Набор от безжични татуировка-машинки многофункциональен : за перманентен грим на вежди, очна линия, червило, перушина и MTS, идеален за перушина, ефекти омбре. пишеща машина е популярен в производството на перманентен грим. Идеален за обучение и професионална употреба.Наличните цветове : Сребристо, Розово.Подходящи са два вида игли за касети, като в B09575 YPLP, така и в B08 HWH5 MHM.Характеристика : Комплект за перманентен грим, Идеален за вежди, молив за очи, устни, вържете и MTS, идеален за перушина, ефекти омбре.Дръжка за перманентен грим може да се коригира дължината на иглата на въртене, дължина на иглата се регулира в рамките 0-2,5 мм. Работна скорост : 28000 ~ 35000 об/мин. Дръжка за перманентен грим : Ергономично захващане, стабилно въртене, по-малка вибрация, ниско ниво на шум.Пакетът включва : 1 Машина за перманентен грим x Silver 2 x батерия 1 x ac адаптер 20 x игла за сивото касета 1 P.

Други функции

Най-добри сделки