.

.

GUMQDD 4 Джоба за съхранение, Регулируем Подвесная Окото чанта за баня, чанта за душата Caddy College с куки, се Прилага в стаите на общежитието на колежа, фитнеса, плуване и п?

GUMQDD 4 Джоба за съхранение, Регулируем Подвесная Окото чанта за баня, чанта за душата Caddy College с куки, се Прилага в стаите на общежитието

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Лек и здрав плат на окото, висококачествени метални кукиМини размер, но по-голям капацитет.Размери : 9,2 "H * 12"W * 4" Г. Дължина на струните е от 14 "до 22" и може да се регулира.Специална конструкция на горния дупки запазва формата си при пълно натоварване.Освен това, той е хранилище за баня с 4 джобове за класификация на вашите хавлиени принадлежности.Много спестява място, може да се окачат на корниз за завеса за душ, мряна за кабинет или вратата на душ кабината; може да се оформя в малки, когато не се използва.Метални куки позволяват лесно да виси на всяка дръжката на вратата, щанга за душ или закачалка за кърпи.Това прави удобен достъп до всичко, което се намира в чантата си, без да се налага да копаят или палпирам това, което търсите.Освен това, благодарение на подвесному крючку можете да си чанта далеч от мръсните подове или мивки, посещение на обществени места в пътя.Идеален за съхранение на средства за лична хигиена, тоалетни принадлежности, играчки за баня или други малки предмети.Материал : 100% Висококачествено екологично полиестер mesh fabric премиум-клас, с високо качество.Размери на продукта : 23 cm x 30 cm x 10 cm/9,2 "x 12" x 4" Брой джобове : 4 джоба на Помещение включва : 1 X Органайзер за душата 1. Когато пътувате, пазете цялата си козметика, средства за грижа за себе си, тоалетни принадлежности и аксесоари в ред по време на пътуване. Организатор удобно се сгъва до компактни размери и се побира лесно в багажа си. Бързо съхнене, че децата да могат да бъдат в банята.Водата не може да е толкова силно се откажа от угризения на съвестта. * Множество експерименти е доказано, че на него могат да се съхраняват много видове стоки, но здрав материал.? побира тоалетни принадлежности, сешоар hari, шампоан, балсам или други продукти за лична хигиена. * Внимание : моля, обърнете внимание на размера на продукта, когато пазарувате. * Спестете място, просто и е удобно за живота си. * Кука може да се върти на 360 градуса. * Кука - това е закачалка за дрехи.Можете да го закачите в някой шкаф в кухнята, или в банята.Това е много удобно и не стихва. * Изработена от висококачествена вкара тъкан. може да се пере в машина и изсъхва бързо! * можете да поставите в шкаф чорапи, бельо и други дребни неща.

Други функции

Най-добри сделки