.

.

Дървени Стенни Куки GAUYEBY, 6 Опаковки, монтиран на стената Кука от дърво в селски стил, Куки за дрехи ръчна изработка, Куки за Шапки, Стенни Закачалки за влизане, Модер?

Дървени Стенни Куки GAUYEBY, 6 Опаковки, монтиран на стената Кука от дърво в селски стил, Куки за дрехи ръчна изработка, Куки за Шапки, Стенни

BGN 8.66

Брой продукти
На склад

По-дълъг животПринципът на триъгълна стабилност за по-равномерно усилия и устойчивост.Материал : 100% натурално дърво черен орех.Изработено ръчно от умели майстори.Технологията е вграждане на вътрешните и външни съоръжения гайки.Дървени куки с винтове, стенни анкеры.Лесна инсталация. 【Специален занаят】 Стенни куки GAUYEBY wood са изработени изцяло ръчно с използването на технология за утвърждаване на вътрешни и външни назъбени гайка, която прави дизайна на куките е по-устойчива, ние използваме двуглавые винтове с дължина 2 инча (по-дълго, отколкото при други куки), по-стабилна конструкция и по-дълги винтове, така че куките могат да издържат 40 килограма от теглото и ефективно увеличаване на срока на експлоатация до 10 години. 【Уникален и рационален структурен дизайн】Добре разработени триъгълни дървени стенни куки с заоблени ръбове са лесни и креативни.Използвайки принципа на устойчивост на триъгълника, гравитацията разгружается в два ъгъла под триъгълник, което напълно отговаря на модели в механиката на триъгълника, силата на по-равномерна и стабилна. 【Здравословно естествено дърво】 Нашите дървени куки са изработени ръчно от естествен орех, който е полезен за здравето и е безвреден за околната среда.Фино полиран до получаване на гладка повърхност, без чипс, с опазването на красивата текстура на дърво.По-обичайно за възрастните хора и децата, това е най-добрият избор за семейни куки. 【Красиво и просто】 Тези спокойни и щедри стенни куки от орехово дърво носят част от природата във вашия интериор.Те са идеални за тъмна мебелите и декора в дома си, осигурявайки добро решение за закачане на дрехите, растения, шапки, чанти и т. 【Лесна инсталация】Куки предварително монтирани с помощта на готовите ядки, просто пробиват дупки в стената, докоснете за монтиране на анкерам, винтовете с куки и прикрутите ги до стената (Забележка : да не се използва върху стените от гипсокартон).Необходими крепежни винтове и анкеры са включени в комплекта. 【Специален занаят】 Стенни куки GAUYEBY wood са изработени изцяло ръчно с използването на технология за утвърждаване на вътрешни и външни назъбени гайка, която прави дизайна на куките е по-устойчива, ние използваме двуглавые винтове с дължина 2 инча (по-дълго, отколкото при други куки), по-стабилна конструкция и по-дълги винтове, така че куките могат да издържат 40 килограма от теглото и ефективно увеличаване на срока на експлоатация до 10 години. 【Уникален и рационален структурен дизайн】Добре разработени триъгълни дървени стенни куки с заоблени ръбове са лесни и креативни.

Други функции

Най-добри сделки