.

.

Акустични Панели Olanglab В рамка Art, 2 Опаковки 23,6 x 23,6 Инча Акустични Звукоизолирани Стенни Панели Звукопоглъщащ, Декоративни Звукоизолирани Полистирен Панел, Студий?

Акустични Панели Olanglab В рамка Art, 2 Опаковки 23,6 x 23,6 Инча Акустични Звукоизолирани Стенни Панели Звукопоглъщащ, Декоративни

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

⭐[ВЕЛИКОЛЕПНО РЕШЕНИЕ ЗА АКУСТИЧНА ОБРАБОТКА на] Нашите акустични пана са с превъзходен коефициент на поглъщане и NRC, което позволява лесно и ефективно да намалят реверберацию и хуманитарна помощ, се намалява нивото на шума на стенитеЕфективно подобри вашето звуково обкръжение и качество. ⭐[ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН] Рама от алуминиеви сплави по-лесно и по-ярка обикновени рамки, което прави акустична панел за по-добра и видоизменени.Нашите елегантни рисунки са подходящи за всяка сцена, като хол, спалня, трапезария, офис и т., ⭐[ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] В съответствие с инструкциите за инсталация и предоставени от нас инсталационните устройства можете лесно да извършите инсталирането по себе си, без наемане на допълнителни служители и помощници. ⭐[ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ и ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ] Акустични панели са изработени от 100% полиестерни влакна, годни за рециклиране, лесно, полужесткого, с изолация и отлична огнестойкостью.Това е по-добре, отколкото звукопоглощающая пяна във всички аспекти. ⭐[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Акустични панели - чудесен материал за вътрешно поглъщане на шума.Използвайте акустични панели Olanglab в стаите, домашни кина, офиси, училища и курсовете за създаване на тихия пространство. ⭐[ВЕЛИКОЛЕПНО РЕШЕНИЕ ЗА АКУСТИЧНА ОБРАБОТКА на] Нашите акустични пана са с превъзходен коефициент на поглъщане и NRC, което позволява лесно и ефективно да намалят реверберацию и хуманитарна помощ, се намалява нивото на шума на стените.Ефективно подобри вашето звуково обкръжение и качество. ⭐[ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН] Рама от алуминиеви сплави по-лесно и по-ярка обикновени рамки, което прави акустична панел за по-добра и видоизменени.Нашите елегантни рисунки са подходящи за всяка сцена, като хол, спалня, трапезария, офис и т., ⭐[ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] В съответствие с инструкциите за инсталация и предоставени от нас инсталационните устройства можете лесно да извършите инсталирането по себе си, без наемане на допълнителни служители и помощници. ⭐[ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ и ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ] Акустични панели са изработени от 100% полиестерни влакна, годни за рециклиране, лесно, полужесткого, с изолация и отлична огнестойкостью.Това е по-добре, отколкото звукопоглощающая пяна във всички аспекти. ⭐[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Акустични панели - чудесен материал за вътрешно поглъщане на шума.

Други функции

Най-добри сделки