.

.

Калъф-клавиатура AnMengXinLing за iPad Air 5/4-то поколение 10,9 инча 2022/2020, Въртящи се на 360 градуса Калъф с държач за моливи, Сменяем Прозрачен калъф 2 в 1 с клавиатура, Поддръжка ?

Калъф-клавиатура AnMengXinLing за iPad Air 5/4-то поколение 10,9 инча 2022/2020, Въртящи се на 360 градуса Калъф с държач за

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

✅⭐【 Калъф за клавиатура на i Pad】 Този калъф клавиатура е съвместима с Apple 10,9-инчов i Pad Air 5/4-ти съобщение (2022/2020), модели A2588, A2589, A2591, A2072, A2316, A2324, A2325 Не е съвместима нито с какви други устройства i Pad.Моля, проверете задния панел на вашия i Pad, за да потвърдите модел.(В комплекта не са включени i Pad и молив). ✅⭐【Отделна клавиатура на магнит】 Вградена акумулаторна клавиатура Bluetooth.Магнитна безжична клавиатура е подвижен и пъргав, което улеснява инсталирането на i Pad и на клавиатурата в удобна позиция.За 3 системи Windows・Android・i OS може да се използва не само с i Pad, но и с други таблети и мобилни телефони. ✅⭐【Поставка за портрети/портретен режим】 "Y" -сгъваема поставка, сменяем прозрачен калъф, поддържа хоризонтален или вертикален преглед, удобно за регулиране на ъгъл на наклона на i Pad в съответствие с вашите нужди при работа, обучение и игри.Каквато и да е висока или ниска маса, можете да настроите удобен зрителен ъгъл. ✅⭐【Вграден държач за моливи】 Вградени слотове за Apple Молив / капсула / адаптер позволяват без много усилия да заеме Apple Молив и адаптер по всяко удобно за вас време, лесно прехвърляне на Apple молив с устройството.На задната стена на притежателя за моливи предвидено дупка, през която лесно можете да изтъкне молив.Apple Молив/Осп/адаптер в комплекта не са включени!. ✅⭐【 Сменяем прозрачен калъф 3 в 1 с клавиатура】 Защитен калъф за клавиатура, състояща се от полиуретан, защитно покритие + подвижен прозрачен акрил черупки + сменяема клавиатура.Мощен магнит осигурява надеждна фиксация между две сгради.Прозрачна акрилна калъф може да се приложи към други магнитам, за да може да се правят други неща по време на употреба на i Pad.Как да свържете вашия таблет с клавиатура? 1, натиснете бутона на захранването в положение "Вкл. Забележка : бутонът за захранване се намира долу вдясно. 2, Натиснете "∞" в рамките на 2-3 секунди, ще светне индикатор за bluetooth.Този бутон "∞" се намира в горната част на клавиатурата. 3, отворете Bluetooth на вашия таблет в настройките, вижте "bluetooth", сега Bluetooth клавиатура ще се появи на вашия таблетка. 4, свързване на два bluetooth, сега той може да работи.Сега индикатор за Bluetooth угасне. Забележка : в корпуса на клавиатурата може да поддържа 3 система "IOS", "андроид", "Windows", настроен по подразбиране е система IOS, ако трябва да се премине на друга система, система IOS : кликнете на "Fn" "E" заедно Система Android : кликнете на "Fn" "Q" заедно Windows : кликнете на "Fn" "W"заедно.

Други функции

Най-добри сделки