.

.

FAKEME Сгъваема Закачалка за дрехи, Висящи Рафтове За Съхранение на Шалове, Спестяване на пространство, Закачалка за Майок, Сутиен, Закачалка за Вратовръзки, Леггинсо?

FAKEME Сгъваема Закачалка за дрехи, Висящи Рафтове За Съхранение на Шалове, Спестяване на пространство, Закачалка за Майок,

BGN 49.81

Брой продукти
На склад

【Материал премиум-клас】 : Закачалки за ризи, изработени от висококачествен метален материал, трайни и трайни 【Прилагането на】 : Трябва да има в гардероба за съхранение на сутиени, майок, бански костюми, шалове, вратовръзки или чорапогащник. 【Органайзер за потници и сутиени】 : Закачалка за дрехи може да побере не по-малко от 8 потници или сутиени едновременно, както и да поддържа форма дрехи, без бръчки. 【Сгъване и спестявайки втулка】 : Тази закачалка за дрехи може сгъване и завъртане на 360 градуса за окачване на вертикално за спестяване на пространство, гъвкавост и удобство, както и за поддържане на чистота и организация. 【Външен дизайн】 : Лесен за използване и ви позволява лесно да разгледат всички тениски или сутиени и да намерите това, което търсите, като предоставя голямо удобство. 【Материал премиум-клас】 : Закачалки за ризи, изработени от висококачествен метален материал, трайни и трайни. 【Прилагането на】 : Трябва да има в гардероба за съхранение на сутиени, майок, бански костюми, шалове, вратовръзки или чорапогащник. 【Органайзер за потници и сутиени】 : Закачалка за дрехи може да побере не по-малко от 8 потници или сутиени едновременно, както и да поддържа форма дрехи, без бръчки. 【Сгъване и спестявайки втулка】 : Тази закачалка за дрехи може сгъване и завъртане на 360 градуса за окачване на вертикално за спестяване на пространство, гъвкавост и удобство, както и за поддържане на чистота и организация. 【Външен дизайн】 : Лесен за използване и ви позволява лесно да разгледат всички тениски или сутиени и да намерите това, което търсите, като предоставя голямо удобство.Описание : - 【Органайзер за сутиени на бретелях】 : Закачалка за дрехи може да побере не по-малко от 8 майок или сутиени едновременно, а също така поддържа дрехите си във форма, без бръчки. - 【Сгъваема и икономична уплътнение】 : Тази закачалка за дрехи може сгъване и завъртане на 360 градуса за окачване на вертикално за спестяване на пространство, гъвкавост и удобство, както и за поддържане на чистота и организация. - 【Материал премиум-клас】 : Закачалки за ризи, изработени от висококачествен метален материал, трайни и трайни. - 【Външен дизайн】 : Лесен за използване и ви позволява лесно да разгледат всички тениски или сутиени и да намерите това, което търсите, като предоставя голямо удобство.

Други функции

- Material:
Metal
- Color:
White
Size Chart:
Open 30cmx50cm/11.81inchx19.69inch:
Fold 30cmx25cm/11.81inchx9.84inch:
Package Includes:
1 Tank top hangers:
Note:
Colors might be different due to different monitor display.:
Please allow slightly difference in size due to manual measurement.:
Най-добри сделки