.

.

4WD Rc Автомобили с Дистанционно Управление за Деца и Възрастни, Дистанционно Управление с Датчик Жестове, Усукана Автомобил 2,4 Ghz, трансформиращ растежен Радиоуправ?

4WD Rc Автомобили с Дистанционно Управление за Деца и Възрастни, Дистанционно Управление с Датчик Жестове, Усукана Автомобил

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

★ Безопасен материал : Изработен е от висококачествени екологично чисти ABS-пластмаса, безопасно за игра на децатаКорпусът е изработен от мека, но здрава пластмаса, който може да се справи с различни сблъсъци.Универсални нескользящие гумени гуми за оф-роуд правят сцепление с пътя и по-устойчиви. ★ Защита от смущения : Ние използваме интелектуална технология за дистанционно управление на честота 2,4 Ghz за предотвратяване на смущения в сигнала от други коли с дистанционно управление.Действителното разстояние управление се намира в рамките на 90 метра!Нашата цел е да позволи на децата да играят със своите приятели. ★ Индукционный кола с дистанционно управление : режим на плоска повърхност, стабилен и бърз автомобил, подходящи за асфалтови пътища, бетонни пътища и т. за Превключване на режима на един бутон, подходящ за различни населени места, може да бъде скручен и деформирани, оборудван с независими амортисьори, за да катерач по-подходящ за по-голяма терен, оборудван с 4 независими двигатели.Децата играят по-вълнуващо. ★ Безопасно зареждане и по-дълъг живот на батерията : в комплекта са включени 2 батерии.Той трябва да се зарежда само за 1-2 часа.Зарядно устройство, USB има защита от презареждането и късо съединение, което е напълно защитава източник на захранване и батерията.Насладете се на състезателна игра в рамките на разумен срок игри.Моля, обърнете внимание, че в дистанционното управление използва две батерии тип АА 1,5 (не са включени в комплекта). ★ Кричащая подарък играчка : Тя е много подходящ за юноши, аматьори и деца.Това е също една отлична играчка за рожден ден, Коледа или по всеки друг повод (особено за момчета на възраст 8 години и по-големи), за да направи децата красив подарък.

Други функции

Най-добри сделки