.

.

Чанта-портфейл Oidealo 2 в 1, който е съвместим с iPhone 13 Pro Max, DG.МИНГ, Задния капак за мобилен телефон от естествена кожа в Ретро стил, Магнитна, Свалящ се, с Трехслойным пор?

Чанта-портфейл Oidealo 2 в 1, който е съвместим с iPhone 13 Pro Max, DG.МИНГ, Задния капак за мобилен телефон от естествена кожа в Ретро

BGN 7.32

Брой продукти
На склад

【Съвместимост】 е съвместим само с i Phone 13 Pro MaxМоля, проверете модел и размер на мобилния си телефон, преди пускането на поръчката. 【Жар】 Дизайн клатча 2 в 1 : тънък калъф за телефон и портфейл могат да се отделят един от друг и да използват отделно за обзавеждане. 【Многофункционалност】 Калъф за телефон : пълна защита на корпуса от TPU, устойчив на удари и противоскользящий.В чантата си в три добавяне : включва 1 брой за пари в брой и 7 слота (или прозореца), за картички или за самоличност, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в рамките на портфейла.Функция за стойка : освобождава ръцете при гледане на видео или уеб сайт. 【Премиум качество】 е Изработен от изкуствена кожа в стил ретро с тънки шевове, класически и здрав. 【Точни деколтета】 Са идеални и осигуряват лесен достъп до всички жизненоважни портове, бутони и функции.Този дизайнерски калъф за носене в чантата си за телефон 2 в 1 е изработен от висококачествена кожа материал.Той осигурява пълна защита на вашия мобилен телефон, както и да отговарят на вашите ежедневни нужди в чантата си.Още по-важно, може при нужда да се разделят на вашия мобилен телефон от чантата си, тъй като тези две части отсоединяются на магнити и може да се накисва в метална повърхност.Освен това, настоящата част на чантата може да се използва като поставка за крака, за да освободи ръката си при гледане на видео или уеб сайт.

Други функции

Най-добри сделки