.

.

Тренировка Стоманен M35 Напълно Заточенное Спиральное Тренировка Градуса Инструменти за Пробиване на дупки по Спирала за Обработка на дърво 1 бр. (Цвят: 4,5 мм)

Тренировка Стоманен M35 Напълно Заточенное Спиральное Тренировка Градуса Инструменти за Пробиване на дупки по Спирала за Обработка

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Микро-тренировки Директен джолан може да бъде надеждно закрепени и точно отцентрирован, подходящ за стандартни сверлильных патрони и обикновени кръгли патрони. Точка на бифуркация ръководство за бързо рязане самоцентрируется и бързо може да проникне с по-малък натиск по време на проникване. Те широко се използват за пробиване на метал, дърво, стомана, пластмаса и т. Микро-тренировки. Директен джолан може да бъде надеждно закрепени и точно отцентрирован, подходящ за стандартни сверлильных патрони и обикновени кръгли патрони. Точка на бифуркация ръководство за бързо рязане самоцентрируется и бързо може да проникне с по-малък натиск по време на проникване. Те широко се използват за пробиване на метал, дърво, стомана, пластмаса и т. Микро-тренировка Тренировка стоманен M35 Напълно заточенное спиральное тренировка Градуса Инструменти за пробиване на дупки по спирала за обработка на метал върху дърво 1бр.

Други функции

Най-добри сделки