.

.

#89w6O4 Мини-безпилотен самолет с камера за 4K Hd FPV-система, Играчки с Дистанционно Управление, Подаръци за Момчета и Момичета с Задържане на височина, без глава Режим, Е?

89w6O4 Мини-безпилотен самолет с камера за 4K Hd FPV-система, Играчки с Дистанционно Управление, Подаръци за Момчета и Момичета

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ПластмасатаЗакопчалката на бутон.Мини безпилотен самолет с камера за 4 K Hd FPV, играчка с дистанционно управление, подаръци за момчета и момичета, с функция за задържане на височина, без глава режим, Регулиране на скоростта на стартиране на един ключ Опции : 100% чисто нов и високо качество.Количество : 1бр. Материал : Пластмаса /Метал/ Електронни компоненти.Цвят : Сив Честота : 2. Параметри на обектива : Един предния край на обектива 4 K. Подходяща възраст : 14+.Батерията на корпуса : 3,7 На 600 mah Lipo. Модел на двигателя : 716 двигател без ядро.Време за зареждане : 60 минути.Време на полет (по една батарея) : 10-12 минути. Обхват на полета : 80 метра.Обхват на предаване на изображения : 40-60 метра.Сигнал за предаване на изображения : Wi-Fi.Режим на зареждане : Usb-кабел за зареждане. Режим R/ C : ляв задуши.Скорост на трансфер : бърза/средно/бавно. Батерията на дистанционното управление : 3x AA батерии (не са включени в комплекта).Размер на продукта в сгънат вид : 7,5x5x5 см (3x2x2 инча).Размер на разложенном формата на : 13x13x5 см (5,1 х 5,1 х 2 инча) (с предпазител).Размер на опаковката : 18x15x5 см (7 X5,9 X2,1 инча). Нето тегло на продукта : 0,2 кг /0,44 кг. Брутното тегло на продукта : 0,209 кг / 0,5 кг. Характеристика : С сгъваеми подлакътници, малък размер, удобен за переноске.С функция за режим задържане на височината Осигурява стабилен полет.С функцията Wi Fi Може да бъде свързан с изключение на прилагането на системата Apk За правене на снимки, видео, предаване в реално време чрез.Снимка с камерата на телефона.Благодарение на широкоугольной камера за 4 K се получават широки снимки и видео с висока разделителна способност.Траекторията на полета.Начертайте На екрана Маршрута на полета, И Беспилотник ще извършат Автономен полет По Посочения Маршрут.Без глава режим, няма нужда да се коригира положението на самолета преди полет.4 Ghz, приета за защита от смущения.4 Канала, Които Могат да Изпълняват Изкачване, Спускане, промоция.Преди полет ляво странично, полет надясно, настрани и въртене на 360 °. 6-A-Xis G-Yro, който може да има по-стабилен полет и да бъде лесен за управление.Той има 3-Степенна скорост на полета, за да превключвате, че може да донесе повече удоволствие от полета.Корпус квадрокоптера е изработен от много устойчив на опън и упорит инженеринг пластмаса, лесен и износостойкого.

Други функции

100% Brand New And High Quality. Quantity:
1Pc. Material
Най-добри сделки