.

.

Диагонални Клещи за рязане със силна пролет, Модернизирани Клещи за облекчаване на приключване на колата от неръждаема Стомана HIYITKS, Универсален Инструмент За пре?

Диагонални Клещи за рязане със силна пролет, Модернизирани Клещи за облекчаване на приключване на колата от неръждаема Стомана

BGN 10.13

Брой продукти
На склад

【Тежкотоварни Инструмент За премахване на скоба】Клещи изработени от висококачествена въглеродна стомана, антикорозионна и не ржавеющей, клещи за автомобилни нитове не се разпадат и не се огъват лесно, те са остри и издръжливи 【Научен дизайн】 Той е проектиран с ергономична дръжка, удобна за хващане.А на плоскогубцах има пружина, която ще спести на вашия труд и ще повиши ефективността на работа. 【Остри гъба】 Гъба остри, те са лесни за поддевать и нарязани, те ви позволяват да снимате клипове с натискане на копчета и катарами, които лесно се нарязва, са пряко.Независимо дали подрязване на кабели или литников от играчка модели, което е много удобно и практично. 【Широко приложение】 Тези професионални клещи са прекрасни, те са много по-лесни за използване.Многофункционален автомобилен притискателния хонорар с нитове за резитба скоби-монтировок чудесно за подстригване основи вълни, електрически жици малък калибър, облекчаване на щипки за тапицерия, коледни елхи, пластмасови копчета и т. Също е подходящ за облекчаване на предпазители под капака, релета и автоматични прекъсвачи за миене на предното стъкло, използвано като лост за чупене, и много други.Това клещи, които са нужни на всеки специалист в комплекта инструменти. 【Лесна употреба】 Конструкция челюстите ви позволява да правите клипове с натискане на копчета и широк улей, предназначени за предотвратяване на счупване панели при отстраняване на облицовки.Спецификация на клещи за рязане : Размер на автомобилни клещи около 175 мм / 6,89 инча, гумена дръжка е много добре предпазва ръката си и ще попречи на нейната выскальзывание от химикалки при употреба на клещи.

Други функции

Car plier size about 175mm/6.89 Inch, Rubber handle will protect your hand very well and prevent it slipping from your handle when you use the pliers. :
Най-добри сделки