.

.

TYGHBN 1/2/3 /6ШТ Многохромовые Течни червила Chic-Chat, Многохромовая червило Chic Chat, Течна Пръчка за сенки за очи, Многоцветен Като цвят, Устойчиви на мат Течна червило-блясъ?

TYGHBN 1/2/3 /6ШТ Многохромовые Течни червила Chic-Chat, Многохромовая червило Chic Chat, Течна Пръчка за сенки за очи, Многоцветен Като

BGN 4.20

Брой продукти
На склад

Което променя ЦВЕТА си, ГРАДИЕНТ На УСТНИТЕ - Течна червило Chic-Chat Multi-Chrome е с висока пигментация, силен, смел цвят, само с едно движение тази течна червило осигурява ефектен метален пигмент, който се променя, гледайте, промяна на цвета при завъртане на главата или при отразяването на светлината!БЕЗОПАСНА ФОРМУЛА Блясък червило с кремообразна текстура, Не высыхающая Формула се Нанася гладко С плътен метален блясък, съставки са безопасни, нежни и да не предизвикват раздразнение, са подходящи за всички типове кожа, това е перфектният избор за вашия ежедневен грим.Водоустойчив червило и устойчивост, Устойчиви на влага и пот, не размазывается, поддържа перфектен грим през целия ден, не се притеснявайте за това, че сте превратитесь в очите на панди.ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА и УСТОЙЧИВИ - Устойчива формула на тази многоцветен червило, променя цвета си, осигурява лесно плъзгане при нанасянето и не оставя гънки на повърхността – идеално, ако сте начинаещ в създаването на цветни изображения.След като изсъхне, тя не се мръдна нито през деня, нито през нощта.МНОГОФУНКЦИОНАЛНА МНОГОЦВЕТЕН ГРИМ - Течна червило Chic-Chat Multi-Chrome Liquid Lipstick за сенки за очи, лице, нокти и т. Може да се използва не само като червило, но и като сенки за очи или в друго място, където искате да се блясък на лицето, тялото, просто нанесете с пръсти.Защо да изберете течно червило Chic-Chat Multi-Chrome Liquid Lipsticks?Устойчива формула на тази многоцветен червило, променя цвета си, осигурява лесно плъзгане при нанасянето и не оставя гънки на повърхността, което е идеално, ако сте начинаещ в създаването на цветни изображения.След като изсъхне, тя не се мръдна нито през деня, нито през нощта.Спецификация : Приложими хора : shared тип кожа : Нормална Съдържание нето : 3 мл / 0,105 течни унции Срок на годност : 3 г. Начин на прилагане : Нанесете течна червило Chic-Chat Multi-Chrome Liquid Lipstick точно като обикновена течна червило.Като сенки за очи нанесете ги върху клепачите, малко над миглите и след това смес в гънката на клепача.Пратката включва : 1/2/3/6 бр. х течна червило Chic-Chat Multi-Chrome 1 кутия х памук за снемане на грима Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2. Поради различни дисплеи и различно осветление на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Други функции

Applicable people:
general
Skin Type:
Normal
Net content:
3ml/0.105Fl Oz
Shelf life:
3 years
How to use:
Apply the Chic-Chat Multi-Chrome Liquid Lipstick as you would a regular liquid lipstick.:
As an eyeshadow, apply it to the lids just above the lashes, and then blend it into the crease.:
Package includes:
1/2/3/6pcs x Chic-Chat Multi-Chrome Liquid Lipstick:
1box x makeup remover cotton:
Note:
1.Due to manual measurement, please allow a difference of 1-5g/1-2cm. :
2.Due to different displays and different lighting, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you for your understanding. :
Най-добри сделки