.

.

Поставка За очила с животни, Творчески Дървен Държач за очила с животни за деца, Универсална Поставка за очила за Ръчна работа, Слънчеви Очила за всекидневна Декор ?

Поставка За очила с животни, Творчески Дървен Държач за очила с животни за деца, Универсална Поставка за очила за Ръчна работа, Слънчеви

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

? Креативен дизайн, държач за очила с животни : Нашите поставка за очила с животни имат уникален дизайн във формата на животни, всяка рамки за очила с животни, внимателно изрязана и е изрисувана ръчноТози държач за очила, който може да се използва като украшение, предотвратява поцарапывание или раздавливание лещи и е чудесен начин за съхранение на очила, когато ги снимате. ? Висококачествени материали : Рамки за очила с резба във вид на животни, ръчно изработени ръчно от дърво, те са трайни, им е трудно да се прекъсне, а също и по-леки, което придава на работния плот чист вид, без да заема твърде много място. ? Перфектен размер : Този сладък държач за очила под формата на животното е идеален за точки на повечето стандартни размери.Държач за очила лесно да се поставя на всяка повърхност (малка странична масичка, офис, кухненски часова, компютърна маса) и не заема много място. ? Широко приложение : Този сладък държач за очила във формата на животни е подходящ за съхранение на очила и притежава някои от малките неща, като например пръстени, часовници, колиета, гума и т., А също така може да се използва като декорации, ръчно изработени в кабинета или офиса си, за да свали зрителна умора. ? Чудесен подарък : Поставка-държач за слънчеви очила в ярки 3 D форма, животното може да бъде събрана любители на домашни животни.Прекрасни нови аксесоари, които ще доставят малко удоволствие при съхранение на вашите очила!Органайзер за очила - идеален подарък за членовете на семейството и приятелите си на рождени дни, празнични мероприятия, годишнини, абитуриентски и т. ? Креативен дизайн, държач за очила с животни : Нашите поставка за очила с животни имат уникален дизайн във формата на животни, всяка рамки за очила с животни, внимателно изрязана и е изрисувана ръчно.Този държач за очила, който може да се използва като украшение, предотвратява поцарапывание или раздавливание лещи и е чудесен начин за съхранение на очила, когато ги снимате. ? Висококачествени материали : Рамки за очила с резба във вид на животни, ръчно изработени ръчно от дърво, те са трайни, им е трудно да се прекъсне, а също и по-леки, което придава на работния плот чист вид, без да заема твърде много място. ? Перфектен размер : Този сладък държач за очила под формата на животното е идеален за точки на повечето стандартни размери.Държач за очила лесно да се поставя на всяка повърхност (малка странична масичка, офис, кухненски часова, компютърна маса) и не заема много място.

Други функции

Най-добри сделки