.

.

60 Минути на Празни Касети, Запис на Празни Аудиокассет, Аудиокассета, Празна лента за Словото на Лекции, Музика, Магнитна Аудиокассета (10 бр., Бяла)

60 Минути на Празни Касети, Запис на Празни Аудиокассет, Аудиокассета, Празна лента за Словото на Лекции, Музика, Магнитна Аудиокассета

BGN 12.90

Брой продукти
На склад

Време на запис : 60 минути (2 страна по 30 минути всяка) Идеална ленти за употреба в диктофонах или магнитофонах, използващи формат микрокассет Малката и елегантна, с ниско ниво на шум, висока производителност, висококачествена запис, идеално възстановява своя глас. Ще се превърне в чудесен подарък за начинаещ музикант или група, която в живота си.Преписва лента на стария си училищен кассетном плейъра.Подходящ за запис на обикновените музикални композиции, записи на чужд език и т. Това е и перфектен избор за провеждане на лекции и семинари.Можете да използвате тази чиста лента за запис на вашите изисквания и изрази като перфектен подарък за рожден Ден, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин и Деня на благодарността. смислени подаръци.Приложимо : запис на песни, запис на чужд език и други широко използвани Количество : 1/5/10 бр. Време за запис : 60 минути (2 страна по 30 минути всяка) на Помещение и включва : 1/5/10 бр Дек лента Тип изделия : Дек лента Материал : пластмаса Запис на музикални песни на чужд език Здрава висококачествена нескользящая субстрат За универсална запис на аудиокасети Върху чиста лента.

Други функции

Най-добри сделки