.

.

3D скоба за маски, Вътрешна Поддържаща рамка от шелкона, Скоба за защита на точки от замъгляване, Пластмасови части за маски за комфортен дишане (5 бр)

3D скоба за маски, Вътрешна Поддържаща рамка от шелкона, Скоба за защита на точки от замъгляване, Пластмасови части за маски за комфортен

BGN 3.10

Брой продукти
На склад

5 БРОЯ скоби в един пакет, идеални за деца и възрастни 【Сигурен】 е Изработен от найлонов плик, материал, този продукт е устойчив на деформация и обезцветяване, е здрава и подходяща за многократна употреба. 【Удобен】Плавен завой, който облегает човешко лице, значително ще подобри вашите усещания от дълго носене. 【За многократна употреба】 Му може да се пере и се почистват лесно с вода и сапун, не трябва да го изложи на слънчевите лъчи. 【Дишате плавно с помощта на скоба】 да диша по-Лесно и да не допуска замъгляване точки.Защитете подплата маска от замърсяване, намаляване на триенето.Скоба за маски Срещу замъгляване Дишаща Предпазва вашия грим ще Запази лигавицата на маски в чистотата Какво получавате? 5 броя скоби за маски в една опаковка.Как да се използва ? 1. Поставете закопчалка в гънките на маски. Стиснете скоба и го преместете маска. Сложете си маска и регулиране на позицията.

Други функции

Най-добри сделки