.

.

Cabilock 4 бр. Чанта за дрехи, Чанта за дрехи за Деликатеси, Мрежести торби за Пътуване, Чанта за пране на Чорапи, Чанта за пране на Пуловер, Окото чанта за бельо, Чанта за ?

Cabilock 4 бр. Чанта за дрехи, Чанта за дрехи за Деликатеси, Мрежести торби за Пътуване, Чанта за пране на Чорапи, Чанта за

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

polyesterЧанта за пералня : Фино качество на изработка на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и деликатни подробности.Голяма чанта за пералня : чанта за дрехи, удобно да се прибират в багажа си за деца, в нея можете да съхранявате мръсни дрехи в рамките на няколко дни и вземат у дома си.Чанта за трикотаж носочных изделия за блузите : Тези чанти за пране на дрехи, също може да се използва като чанта за съхранение на завивки и меки играчки или се съхранява в колата за превоз на детска спортна екипировка.Чанта за пране на бельо : достатъчно голяма, за да побере кошници за бельо.Просто извадете чанта за дрехи, вместо да носите цялата кошница изцяло.Калъф за съвсем малък : Издръжлив материал, устойчива на счупвания, добре пазената в пералнята и сушилнята.Пратката включва 4 чанти на съвсем малък Характеристики -Материал : торбичка на съвсем малък от полиестер -Елиминира изкривяването бельо и ризи при пране.Ти си заслужава да има един чист пакет за пране. -Тези чанти за бельо също може да се използва като чанта за съхранение на завивки и меки играчки или се съхранява в колата за превоз на детски спортни принадлежности. -Му е удобно да се взема със себе си в пералня, надолу по стълбите в пералня или да се използват за по-лесно отделяне на мръсни дрехи по време на пътуване. Пътна чанта за пране. -Размер : Около 70,00 X54,00 X0,10 см /27,51 X21,22 X0 голяма чанта за пералня. Торбичка за бельо е удобно да се прибират в багажа си за деца, в него може да се съхранява мръсни дрехи в рамките на няколко дни, а нето торба за пране вкъщи. -Използвайте го по време на пътуване за сортиране на дрехи, разделяне на чисти и мръсни предмети в отделни пакети, за пране в перална машина. -Цвят : както е показано на фигура, информация за чанти за пране на маратонки, чанти за домашно бельо, а също да ги вземете като чанти за мръсно бельо в пътя, ще направят вашето пътуване по-enjoyable.travel чанта за пране на Тази чанта за бельо може да се използва не само в помещението за пране, но и като отличен избор за съхранение на сезонни дрехи, одеала, играчки и други неща у дома или в стая в общежитието.

Други функции

Най-добри сделки