.

.

DOITOOL Терариум за Влечуги 2 бр. Статуя за Терариум за Влечуги, Древна Главата на Великденските Острови, Модел от Смола, Подпори за Фотосесия, Декорация на Аквариума, А?

DOITOOL Терариум за Влечуги 2 бр. Статуя за Терариум за Влечуги, Древна Главата на Великденските Острови, Модел от Смола, Подпори

BGN 7.78

Брой продукти
На склад

Осигурете безопасно скривалище в аквариума, направете вашия аквариум по-енергични декор риба fish moai.Не изискват поддръжка и са подходящи по размер за по-големи аквариуми. статуя с градина акцент.Те могат да украсяват аквариуми, аквариум с рибки, терариум за влечуги и дори предмети от бита и офис маси.каменна декорация на аквариума за риби.Изработен е от материал, който е безопасен за водата и за декор аквариумного пейзаж.Креативна статуетка уникално бижу е идеално за гмуркане. каменна статуя на Великденските острови.Осигурете безопасно скривалище в аквариума, направете вашия аквариум по-енергични. декор риба fish moai.Не изискват поддръжка и са подходящи по размер за по-големи аквариуми. статуя с градина акцент.Те могат да украсяват аквариуми, аквариум с рибки, терариум за влечуги и дори предмети от бита и офис маси.каменна декорация на аквариума за риби.Изработен е от материал, който е безопасен за водата и за декор аквариумного пейзаж.Креативна статуетка уникално бижу е идеално за гмуркане. каменна статуя на Великденските острови.Описание Терариум за влечуги Аквариум за риби Каменна Статуя Пейзаж Аквариум Декор от смола Характеристики - Размер : 12.- Цвят : Както е показано на фигурата.- Материал : смола.Пакетът включва 2 x пейзажных статуи.

Други функции

Най-добри сделки