.

.

Тампон Капак на Лоста за превключване на предавките от Алуминиева Сплав JONKOKO за Toyota FJ Cruiser 2007-2021 Дубликат Част на Лоста за превключване на предавките (Сребрист)

Тампон Капак на Лоста за превключване на предавките от Алуминиева Сплав JONKOKO за Toyota FJ Cruiser 2007-2021 Дубликат Част

BGN 40.00

Брой продукти
На склад

【ПРИЛОЖИМОСТТА на】-За Toyota FJ Cruiser 2007-2021 【МАТЕРИАЛ】- Изработен от анодизиран алуминий, с висока якост и устойчивост на корозия.Не е лесно да се прекъсне, по-здрав. 【Лесна инсталация】 Заменяйте директно!Лесна инсталация и липса на щети на автомобила!. 【Предпоставка включва】- 3 * на скоростния; Цвят : червен /сребрист. 【СЛУЖБА да ОТГОВОРИ на НУЖДИТЕ на】 Ако не сте доволни от нашите стоки са 100% , просто се върни в пълен размер в рамките на 30 дни, без въпроси. Услуга за връщане на парите.Цвят на подкрепа на премиум-клас : Червено / сребро. 【СЛУЖБА да ОТГОВОРИ на НУЖДИТЕ на】 Ако не сте доволни от нашите стоки са 100% , просто се върни в пълен размер в рамките на 30 дни, без въпроси. Услуга за връщане на парите.Премиальная подкрепа и 1 година на следпродажбено обслужване.Характеристики на Произведени в Китай като пряк заместител на лоста за превключване на предавките за Toyota FJ Cruiser 2007-2021.Няма да пречат на повишаването на седалката или средата на пътника.Вид на стоката : Аксесоари за интериора на колата-Моля, потвърдете, че моделът на колата е същото като на картинката, преди да изпратите вашата поръчка на Помещение включва : лост за превключване на предавките 3 бр.

Други функции

Най-добри сделки