.

.

Седалките без ограничения Mitsubishi 3000GT/3000GTSL, панел за таблото - Подходящ за 1994-1999 г. (Мокет на поръчка, черен)

Седалките без ограничения Mitsubishi 3000GT/3000GTSL, панел за таблото - Подходящ за 1994-1999 г. (Мокет на поръчка, черен)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

* Страничния прозорец снимка не е действителният на дисплея на този стил на люпенеДоживотна гаранция на свиване и избледняване.Висококачествен морски килим. 9 различни цвята за избор.Произведено в САЩ. * Страничния прозорец снимка не е действителният на дисплея на този стил на люпене.Доживотна гаранция на свиване и избледняване.Висококачествен морски килим. 9 различни цвята за избор.Произведено в САЩ.Нашите килими за арматурното табло осигуряват максимална издръжливост и защита на арматурното табло.Седалките на таблото осигуряват 100% защита от вредните ултравиолетови лъчи, които с течение на времето може да доведе до избледняване на таблото на вашия автомобил, пукнатини или деформация.Те също са отлични за съживяване на стари износени удари, на които се виждат признаци на износване и възраст.Предлага се в 9 различни цвята, за да се получи точно цветово съвпадение, запазвайки интериор професионален и чист.Ние използваме най-новия софтуер и машини за рязане с компютърно програмиране, да се изфабрикуват за седалките, арматурното табло, най-подходящо точно за вашия автомобил.Нашите седалките на таблото на ефективно използване на всички вентилационни отвори, сензори, въздушни възглавници, тави за инструменти и поставки за чаши, както и всички други необходими функции на арматурното табло (динамиката на арматурното табло са затворени, тъй като това обикновено е първата част на арматурното табло, която се напуква поради високата температура, звука от високоговорителите прониква през таблото, като че ли го няма).В комплекта е включена самозалепваща велкро за лесно инсталиране.

Други функции

Най-добри сделки