.

.

Пистолет-картечница Bazooka Bubble, 69 Дупки Ракета Пистолет Bubble с Цветни Светлини за момчета и Момичета на Възраст 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Години, Балон Базука за Лятна Сватба, Рожде?

Пистолет-картечница Bazooka Bubble, 69 Дупки Ракета Пистолет Bubble с Цветни Светлини за момчета и Момичета на Възраст 3 4 5 6

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

При използване на не целитесь в очите или устатаНе се накисва пузырчатый пистолет за почистване.Не поставяйте пузырчатый картечница в близост до източник на огън. ? Обновен пистолет за сапунени мехури Bazooka : Тази пистолет за сапунени мехурчета с 69 дупки има мощен капацитет и може да пусне по-6000 мехурчета за една минута, което го прави особено подходящ за игри на открито или на партита, позволявайки ви да изпитате удоволствието от сапунени мехури.Дори в мрака цветни светлинки могат да демонстрират чар вана оръдия.Като си, може да направи много очарователни снимки, и това определено е любимата играчка на лятото. ? Страхотна базука за сапунени мехурчета : Ни ракета пистолет за сапунени мехури е изработен от ABS пластмаса, устойчива на удари, което увеличава трайността на продукта.Използване на акумулаторни батерии, той може да работи до 2-3 часа без презареждане. ? Лесна употреба : Нашият пистолет за сапунени мехури лесен за работа и монтаж, просто да се потопите пистолет за сапунени мехури в разтвор на пяна, работещи с едно щракване на мишката прави използването на базука за сапунени мехурчета е много удобно. а малко тегло улеснява използването на деца. ? Уникален дизайн : за Да реши проблема с бързото изразходване на мехурчета, ние сме включени в комплекта 10 пакетчета пузырькового концентрат, който само трябва да се смесва с вода.Тава със скосен отвор е полезен за рециклиране на неизползвани, искряща вода.Ергономична ръкохватка улеснява задържане на пистолет-картечница bazooka bubble. ? Идеалната играчка : Този пузырчатый пистолет, базука е подходяща не само за деца, но и за възрастни.Той е подходящ за създаване на атмосфера на лятото, на банкет, на партита, сватби, събития на открито и т., създавайки романтична и замечтани атмосфера, а е и идеален избор за подарък за рожден ден. 1 * машина за сапунени мехури от базука. ? Обновен пистолет за сапунени мехури Bazooka : Тази пистолет за сапунени мехурчета с 69 дупки има мощен капацитет и може да пусне по-6000 мехурчета за една минута, което го прави особено подходящ за игри на открито или на партита, позволявайки ви да изпитате удоволствието от сапунени мехури.Дори в мрака цветни светлинки могат да демонстрират чар вана оръдия.Като си, може да направи много очарователни снимки, и това определено е любимата играчка на лятото. ? Страхотна базука за сапунени мехурчета : Ни ракета пистолет за сапунени мехури е изработен от ABS пластмаса, устойчива на удари, което увеличава трайността на продукта.Използване на акумулаторни батерии, той може да работи до 2-3 часа без презареждане. ? Лесна употреба : Нашият пистолет за сапунени мехури лесен за работа и монтаж, просто да се потопите пистолет за сапунени мехури в разтвор на пяна, работещи с едно щракване на мишката прави използването на базука за сапунени мехурчета е много удобно.

Други функции

Най-добри сделки