.

.

Youthhome супер голяма сламена бутилка с двойно предназначение капацитет 21,9 унция, шейкър, бутилка за вода за двойки, студентски бутилка за вода, двустранен бутилка за ?

Youthhome супер голяма сламена бутилка с двойно предназначение капацитет 21,9 унция, шейкър, бутилка за вода за двойки, студентски

BGN 13.19

Брой продукти
На склад

[ЕДНА ЧАША, ДВОЙНО НАПИТКА, СМЕСВАНЕ на ВКУСОВЕ] : Можете да се излее в една чаша две напитки с различни аромати едновременно, така че не е нужно да се притеснявате за това, да вземете със себе си няколко чаши за вашето лесен за пътуване [3-кратна стягане] : о пръстен + отдушник + прахоустойчив калъф, въртяща се на 360 градуса капающая водата не тече, може лесно и ефективно да пият всички видове напитки, нетоксичная, безопасна, екологично чиста слама чаша голям капацитет 22 грама. [КАЧЕСТВО И ХУДОЖЕСТВЕН СМИСЪЛ СЪЖИТЕЛСТВАТ] Елегантен дизайн прави чаша по-лесно в плен, а силиконовата дръжка улеснява извличане.Той е изработен от хранително-полипропилен + PC. [ПОЧИСТВАНЕ, БЕЗ задънена улица] Нашите чаши могат да бъдат покрити с фини детайли за почистване, което е по-чист и гигиеничным, отколкото традиционните си сламени чаша. [ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ YOUTHHOME] : Ние никога не ще произвежда евтини и нестандартни продукти и винаги предоставяме на клиентите си висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси относно чаши за вода, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема. [ЕДНА ЧАША, ДВОЙНО НАПИТКА, СМЕСВАНЕ на ВКУСОВЕ] : Можете да се излее в една чаша две напитки с различни аромати едновременно, така че не е нужно да се притеснявате за това, да вземете със себе си няколко чаши за вашето лесен за пътуване. [3-кратна стягане] : о пръстен + отдушник + прахоустойчив калъф, въртяща се на 360 градуса капающая водата не тече, може лесно и ефективно да пият всички видове напитки, нетоксичная, безопасна, екологично чиста слама чаша голям капацитет 22 грама. [КАЧЕСТВО И ХУДОЖЕСТВЕН СМИСЪЛ СЪЖИТЕЛСТВАТ] Елегантен дизайн прави чаша по-лесно в плен, а силиконовата дръжка улеснява извличане.Той е изработен от хранително-полипропилен + PC. [ПОЧИСТВАНЕ, БЕЗ задънена улица] Нашите чаши могат да бъдат покрити с фини детайли за почистване, което е по-чист и гигиеничным, отколкото традиционните си сламени чаша. [ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ YOUTHHOME] : Ние никога не ще произвежда евтини и нестандартни продукти и винаги предоставяме на клиентите си висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси относно чаши за вода, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

Други функции

Най-добри сделки