.

.

USERCENT гуми changer Портативен Въздушен Помпа за Велосипед, мотоциклет, автомобил, 150 паунда на квадратен инч 12, Мини-Малък Въздушен Компресор, Електрически Велосипеди П?

USERCENT гуми changer Портативен Въздушен Помпа за Велосипед, мотоциклет, автомобил, 150 паунда на квадратен инч 12, Мини-Малък Въздушен

BGN 22.99

Брой продукти
На склад

【Захранване, дефлация и led светлини】 Батерия с капацитет 4000 mah позволява да се откажете от изморителен свързване на проводници и с лекота на използване портативен въздушен компресорЗареждайте вашия телефон и i Pad по всяко удобно за вас време.С натискане на левия страничен бутон, вие може да се освободи въздух за гуми или топки.Функция, led осветяване за подпомагане на надувания в условия на слаба осветеност. 【Преносим и компактен】 Портативен въздушен компресор измерва само 2.3 инча и тежи 380 грама.Този гумата помпа по-малко, отколкото на iphone 14 pro max, така че е лесно да се съхранява и транспортира.Този портативен въздушен помпа за автомобилни гуми може да се постави в кола, къща, мотор, раница, което го прави автоматично накачиватель гуми идеален аксесоар за автомобили. 【Бързото помпане и лекота на работа】 Този портативен въздушен компресор за изпомпване на гуми духа си под наем, мотоциклет, топка, шина за секунди.Едно просто натискане на въздушен компресор, и той ще изпълни цялата работа на помпено за вас.Отлично решение в спешни ситуации на пътя : не се препоръчва помпа празни автомобилни гуми. 【Многофункционална дюзи】Гумата помпа USERCENT е оборудван с 4 допълнителни приложения.По-широка гама от приложения, за да отговарят на различните нужди на надуваеми продукти, като автомобилни гуми и спорт, включително седан, велосипед, мотоциклет, топка.ТОЙ НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА БАЛОН. 【Гаранция безгрижност】 Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се директно с нас!Ние ще ви помогнем да решите всички проблеми и винаги ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.Ние обещаваме да ви предоставим най-доброто обслужване за всеки клиент. 【Захранване, дефлация и led светлини】 Батерия с капацитет 4000 mah позволява да се откажете от изморителен свързване на проводници и с лекота на използване портативен въздушен компресор.Зареждайте вашия телефон и i Pad по всяко удобно за вас време.С натискане на левия страничен бутон, вие може да се освободи въздух за гуми или топки.Функция, led осветяване за подпомагане на надувания в условия на слаба осветеност. 【Преносим и компактен】 Портативен въздушен компресор измерва само 2.3 инча и тежи 380 грама.Този гумата помпа по-малко, отколкото на iphone 14 pro max, така че е лесно да се съхранява и транспортира.

Други функции

Най-добри сделки