.

.

Uongfi Сгъваем стол за баня Седалка за душ, Тоалетна чиния, душ, Панел за вана, Окачен на сгъваем стол за смяна на обувки, Табуретка за сядане (с Жълт цвят)

Uongfi Сгъваем стол за баня Седалка за душ, Тоалетна чиния, душ, Панел за вана, Окачен на сгъваем стол за смяна на обувки,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

-Идеално, ако не можете за известно време да стоя или искате да седнете и да се отпуснете под душ Трайно и сигурно средство за баня. -Изискан, модерен, нов, практични и декоративни, безопасен и удобен, удобен за потребителя дизайн, не заема много място. -Сигурен и удобен, гладка и нежна текстура, лесен за почистване. -Този продукт е с широк спектър на приложение, подходящи за инсталиране и използване в душ стаи, бани, съблекалнята, болници, старчески домове, на дома и на други места.Нашите столове и пейки за душата лесно се прехвърля благодарение на леката рама за допълнително удобство. -Идеално, ако не можете за известно време да стоя или искате да седнете и да се отпуснете под душ. Трайно и сигурно средство за баня. -Изискан, модерен, нов, практични и декоративни, безопасен и удобен, удобен за потребителя дизайн, не заема много място. -Сигурен и удобен, гладка и нежна текстура, лесен за почистване. -Този продукт е с широк спектър на приложение, подходящи за инсталиране и използване в душ стаи, бани, съблекалнята, болници, старчески домове, на дома и на други места.Нашите столове и пейки за душата лесно се прехвърля благодарение на леката рама за допълнително удобство.Максимално препоръчително тегло на стола за душ 250 паунда.Изтънчен, модерен, нов, практични и декоративни, безопасен и удобен, удобен дизайн, лесно се сгъва и не заема много място, безопасен и удобен, гладка и нежна текстура, лесен за почистване Този продукт е с широк спектър на приложение и е подходяща за инсталиране и използване в душ стаи, бани, съблекалнята, болници, старчески домове и на други места характеристики : Размер : както е показано Цвят : бял, жълт, син Материал : ABS + алуминиев сплавпримечания : Ръчно измерване, е неизбежно определена грешка, моля, дайте предимство. Тип на проекта : Душ кабина Стил на седалката : модерен и лесен съдържание на пакета : 1 х стол за душата забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 0-2 виж Благодаря ви за вашето разбиране. Монитор е калибриран и цвета на обекта, показан на снимката, може да се различават малко от реалните продукти.Моля, обърнете се към самия продукт.Идеалният стол за баня за по-възрастни хора или инвалиди, които не могат дълго да стои.

Други функции

Size:
as shown
Color:
white, yellow, blue
Material:
ABS+ aluminum alloy
Remarks:
Manual measurement, it is inevitable that there is a certain error, please prevail in .
Project Type:
Shower Seat
Style:
modern and simple
packing list:
1 x shower chair:
notes:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 0-2 cm. Thank you for your understanding.:
2. The monitor is not calibrated, and the color of the object shown in the photo may be slightly different from the actual product. Please refer to the actual product.:
A perfect bathroom stool for seniors, elderly, or handicap who can't stand for long periods. :
Най-добри сделки