.

.

Zerodeko 2 бр. Мляко за Богата Пяна, Чаша за Миксиране, Шампоан с Мехурчета, Чаровната Бутилка За Душата, Препарат За Измиване на лицето, Устройство за грижа за кожата, Би?

Zerodeko 2 бр. Мляко за Богата Пяна, Чаша за Миксиране, Шампоан с Мехурчета, Чаровната Бутилка За Душата, Препарат За Измиване

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Пенообразователь за измиване на лицето : МАТЕРИАЛ : Пенообразователь Form whip е изработен от подобрена пластмаса PP, ABS, той , е безопасна за употреба i Устройство за образуването на пяна Почистващо : Прави мехурчета по-нежно и ефективно почиства кожата, практично. Инструменти за образуването на пяна : Изработени от съвременни полипропиленови материали, които са безвредни, много трайни.Производител сапунени мехури за миене : Бутилка За образуването на пяна, Захранващи Сапун от Неръждаема Стомана, Празна Бутилка за пяна, Бутилка за образуването на пяна за Кухня, Баня.Устройство за разпенване на сапунени мехурчета : ЗАБАВНО И ЛЕСНО : С помощта на пенообразуватели за измиване лесно и забавно създаване на сапунени мехурчета, което прави прочистване на още по-забавно.Нежен цвят прозрачни чаши тънък и прозрачен, така че можете да контролирате консистенция на пяна по всяко време.

Други функции

Най-добри сделки