.

.

ПОСТОЯННО определени от 2 (по 5 кг. / 11 кг всеки) | Регулируеми Утяжелители за китките и Глезените | Йога, Танци, Барабани, Пилатес, Кардио, Аеробика, Ходене | Домашен фит?

ПОСТОЯННО определени от 2 (по 5 кг. / 11 кг всеки) | Регулируеми Утяжелители за китките и Глезените | Йога, Танци, Барабани, Пилатес, Кардио,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

? КОМПЛЕКТ От 2 УТЯЖЕЛИТЕЛЕЙ ЗА ГЛЕЗЕНИТЕ : безсроченСимулатори за глезените се продават комплекти за 2 броя.Достъпни тегло : 2x0,5 kg = 1 килограм, 2x1 кг = 2 кг, 2x1,5 кг = 3 кг, 2x2,5 кг = 5 кг, 2x3 кг = 6 кг и 2x4 KG = 8 кг. Им също може да се използва като утяжеленных потребителите за китките. ? ИНТЕНСИФИЦИРУЙТЕ СИ ТРЕНИРОВКА : с помощта на тези утяжелителей за глезените може да се увеличи натоварването и интензивността на вашата тренировка.За ходене, тичане, тренировки във фитнеса или басейна, йога, пилатес и т. ? КАЧЕСТВО И КОМФОРТ : Тези утяжелители за глезените, изработени от дишаща външно неопрен, който улеснява изпотяването, и са подсилени шевове за максимална подкрепа. Са устойчиви на вода и пот. ✅ РЕГУЛИРУЕМА на ДЪЛЖИНА И ТЕГЛО : Тези утяжеленные тайна за глезените универсален размер, подходящи за мъже и жени.Те могат да бъдат коригирани и са подходящи както за начинаещи, така и за по-опитните състезатели. ? КОМПЛЕКТ От 2 УТЯЖЕЛИТЕЛЕЙ ЗА ГЛЕЗЕНИТЕ : безсрочен.Симулатори за глезените се продават комплекти за 2 броя.Достъпни тегло : 2x0,5 kg = 1 килограм, 2x1 кг = 2 кг, 2x1,5 кг = 3 кг, 2x2,5 кг = 5 кг, 2x3 кг = 6 кг и 2x4 KG = 8 кг. Им също може да се използва като утяжеленных потребителите за китките. ? ИНТЕНСИФИЦИРУЙТЕ СИ ТРЕНИРОВКА : с помощта на тези утяжелителей за глезените може да се увеличи натоварването и интензивността на вашата тренировка.За ходене, тичане, тренировки във фитнеса или басейна, йога, пилатес и т. ? КАЧЕСТВО И КОМФОРТ : Тези утяжелители за глезените, изработени от дишаща външно неопрен, който улеснява изпотяването, и са подсилени шевове за максимална подкрепа. Са устойчиви на вода и пот. ✅ РЕГУЛИРУЕМА на ДЪЛЖИНА И ТЕГЛО : Тези утяжеленные тайна за глезените универсален размер, подходящи за мъже и жени.Те могат да бъдат коригирани и са подходящи както за начинаещи, така и за по-опитните състезатели.Идеален за усилване на натоварването по време на тренировка С помощта на тези утяжелителей за глезените може да се увеличи натоварването и интензивността на своите тренировки.За пеша, бягане, тренировка във фитнес залата или басейна, йога, пилатес и т., Увеличаване на мускулна маса, да увеличите количеството на калориите, които изгарят в състояние на покой.Укрепване на мускулите на краката и долната част на тялото, като цяло, ви дава възможност да подобрите своята физическа форма и общата устойчивост.

Други функции

Най-добри сделки