.

.

Къса каишка, за секс с разликата, Къса каишка, за секс в проеме входната врата, Свързващи планки с Т-образно формованием с много голямо разминаване, Редуктор прагове

Къса каишка, за секс с разликата, Къса каишка, за секс в проеме входната врата, Свързващи планки с Т-образно формованием

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Уникален дизайн】 : Ленти за покриване на пода имат повърхност дизайн с дървени зърно, който може да осигури по-голяма красотаСе свържете с неровному пода с пад на височина не повече от 3 mm. 【Алуминий, натоварване 660 паунда】 : Преход на планк за дървени подови настилки е изработена от алуминий с висока якост, който не ръждясва, алуминий здрав и издържа на зони с интензивен пешеходен трафик в къщата.И могат да издържат на тегло до 300 кг / 660 килограма. 【Монтаж без пробиване】 : За засилване на този на продукта не се изискват никакви винтове, и тя се определя с помощта на трайно лепило, което елиминира проблема с перфорации и опростява инсталацията.Също така, може да се регулира в зависимост от вашите нужди. 【Многоцелеви】 : Ленти за подови настилки се използват за облицовки, врати отвори, входове в помещението, мокети, краищата на стълбища, преустройства, ламинат, или на други места, където се пресичат две назъбени повърхността на пода. 【Следпродажбено обслужване】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с вашата поръчка.Ние ще ви отговорим и позволете на съмненията в рамките на 24 часа.Рампа за преход пол идеален за врата отвори, чрез създаване на гладка, твърда повърхност без фуги за потребители в инвалидни колички, самокатов, ходунков и бастуни.Спецификация : - Материал : алуминиева сплав - Размер на продукта : - Дължина : 90-150 см / 35,4-59,1 инча - Обща широчина : 4 см. / 1,6 инча - Височина : 0,8 см / 0,3 инча - Дебелина : 0,15 см / 0,06 инча - Носеща способност : 300 кг / 660 паунда - Сфера на приложение : Всички видове подови настилки / теракот /мебельосоБенности : - Изработен от много устойчив на опън, не са засегнати от корозия алуминий.- Създава гладка, здрава преход, без шевове.Пратката включва : -1 × Преходна лента за секс Съвети : - Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.- Тъй като посочения по-горе размер измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от посочения по-горе размер.-Моля, имайте предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.

Други функции

- Material:
Aluminum alloy
- Product Size:
- Length:
90-150cm/35.4-59.1in
- Total width:
4cm/1.6in
- Height:
0.8cm/0.3in
- Thickness:
0.15cm/0.06in
- Bearing capacity:
300kg/ 660lbs
- Scope of application:
All kinds of floors/tiles/furniture
Features:
- Made from high-Strength, rust-Proof aluminum.:
- Creates a smooth, sturdy, and seam-Free transition.:
Package Include:
- 1× Floor Transition Strip :
Tips:
- Please contact us if you have any questions.:
- Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above.:
- Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
Най-добри сделки