.

.

Cakina Сушене Кухненски Часова Печат Силиконовата Уплътнение Кремнеземная Печка Поставяне на Накрайник Кухня Масляное Петно Гел за Фуги Кухня, Трапезария и Бар Суши?

Cakina Сушене Кухненски Часова Печат Силиконовата Уплътнение Кремнеземная Печка Поставяне на Накрайник Кухня Масляное Петно Гел за

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Всяка кутията е с размери приблизително 21 L На 2,25"W 0,39"H Му могат лесно да бъдат премахнати, за да съответства на по-кратък зазорам. отличен за всяко място в дома или офиса, където има различия.ТЕМПЕРАТУРА : температурен Диапазон от -40 до 230 ℃ (от -40 до 446 ℉), така че капачки трябва да се използва в съседство с помощта на плочи. Силиконовата капачка със странично шев от 2 ЕЛЕМЕНТА. : Дизайн от долната страна под формата на буквата "Т" по цялата дължина, сигурно задръжте ги на място.Използвайте тази уплътнение за запечатване разлика между печката и мивката, за да ви даде повече никога не трябваше да се тревожи за контакт с храни или лепкави течности Между Страничните шевове.Област на приложение : Готварска печка, Сушилня за дрехи на открито над мивката сушилнята за съхранение на плоски сушилни стелажи за дрехи, Сгъваема стойка за храните 52.Простор за кухненски плотове, силиконова уплътнението, силиконова части за печки, за фуги кухня, гел от мазни петна, фуги кухня, Трапезария и бар, сушилня за съдове от неръждаема стомана над мивката, дисплей за кухня Температура : температурен Диапазон от -40 до 230 ℃ (от -40 до 446 ℉), така че капачки трябва да се използва в съседство с помощта на плочи.Висококачествен силикон. : Разработен от долната страна под формата на буквата "Т" по цялата дължина, сигурно задръжте ги на място.Използвайте тази уплътнение за запечатване разлика между печката и мивката, за да ви даде повече никога не трябваше да се тревожи за контакт с храни или лепкави течности между Страничните шевове.Силиконови облицовки за страничните шевове 2 ЕЛЕМЕНТА за пълнене на първокласно качество : Тези облицовка на страничните шевове за печки и плотове, изработени от хранително-силикон, това BPA.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Страничния шев на фурната / готвене панел / кухненски шкафове лесно за почистване.Може да го мият на ръка със сапун и вода или се поставят на най-горния рафт на миялната машина.Материал : хранително-вкусовата силикон приложение : готварска печка температурен Обхват : от -40 ° C до 230 ° C. Размери на всяка капачка приблизително 21 L на 2,25 "W 0,39"H. Му могат лесно да бъдат премахнати, за да съответства на по-кратък зазорам.Отличен за всяко място в дома или офиса, където има различия.Простор за кухненски плотове, силиконови ленти, части за кремнеземной печки, пролука за кухня, гел от мазни петна, процеп за кухня, трапезария и бар, сушилня за съдове от неръждаема стомана над мивката, дисплей за кухня.

Други функции

Най-добри сделки