.

.

Фиба за Коса във формата на Сърце за Свети Валентин, Лъскав Планински Кристал, Прекрасна Родословни във формата на Сърце, Блестящ Емайл, Двойно Сърце, Шнола от кожа ?

Фиба за Коса във формата на Сърце за Свети Валентин, Лъскав Планински Кристал, Прекрасна Родословни във формата на Сърце, Блестящ Емайл, Двойно

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

?
Сладки сърдечни скоби : Този сладък двойна сърдечен стяга толкова сладък!Инкрустирани блестящи кристали и изпълнен с нежна любов сексапил фиби с пайети, те ще придадат на момичета чар на среща на Ден Свети Валентин
?
Безопасен материал : Скоби-игли за коса Red heart, изработени от позлатените метални сплави, не съдържат никел и олово, са безопасни и удобни в чорап, както и дълготрайни, издръжливи и не са податливи на корозия.Дължина на женската фиби за коса е около 3.1 инча, който е много подходящ за красиви момичета.
?
Щипки за коса Valentine ' s : Подчертайте своето весело настроение с помощта на нашите женски заколок за коса във формата на сърца valentine, те излъчват тези романтични вибрации, които ние обичаме, и определено ще си по-творчески и елегантна страхотна индивидуалност. Идеален аксесоар за коса, която можете да носите по всяко време на годината и особено на дати.
?
Широко приложение : Нашите клипове от кожа на алигатор са подходящи за всякакъв вид прически, които могат да промените вашата коса и фиби за коса могат да задържи гъста, права или къдрава коса, те могат да се прилагат в различни случаи, като например парти, танци, пътуване, всекидневният живот или рождени дни.
?
Прекрасен подарък за Свети Валентин : Покажете любовта си към своя любим човек, избора на нашите внимателно подбрани аксесоари-щипки за коса във формата на блестящо сърце.Разработени подаръци за жени, момичета, майки, дъщери, съпруги, дамите, приятелите на тези, зимни празници, свети Валентин, рожден ден, парти или други възпоменателни събори.

Други функции

Най-добри сделки