.

.

Anneome Кутия за Bento от Неръждаема Стомана Ланчбокс Контейнери От Неръждаема Стомана Кутия за храна Ланчбокс Термобокс Кутия за хранене От Неръждаема Стомана Контейн?

Anneome Кутия за Bento от Неръждаема Стомана Ланчбокс Контейнери От Неръждаема Стомана Кутия за храна Ланчбокс Термобокс Кутия

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Контейнери за ОБЯД с изолация от неръждаема стомана и полипропилен - Вътрешната част е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която никога не ръждясва и е естествена Не запазва аромати, така че можете да го използвате отново и отново.Моля, НЕ слагайте капак в съдомиялна машина.КУТИЯ за ОБЯД - горещо сверхпрочным хранителни силикон за запазване на свежестта, напрежение, vi, живеят ИЗОЛИРАНО КУТИЯ ЗА ОБЯД - Моля те, винаги първо приподнимайте малка силиконовата капачка, за да се отпуснете налягането, преди да отворите кутията за обяд, за да се избегне увреждане на дръжки.КУТИЯ за БЭНТО от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Размер на 980 мл дава възможност да се вземе на обяд, много ядене.Той е подходящ не само за деца, жени, но и за мъжете.Пакетът включва 1 x обяд-бокс Характеристики - Цвят : Както е показано на фигура кутия за хранене от неръждаема стомана. - Не запазва аромати, така че можете да го използвате отново и отново.Моля, НЕ слагайте капак на контейнер за обяд в съдомиялна машина. - Материал : кутия за обяд с изолация от неръждаема стомана и полипропилен. контейнер за хранене от неръждаема стомана - Моля те, винаги първо приподнимайте малка силиконовата капачка, за да се отпуснете налягането, преди да отворите кутията за обяд, за да се избегне увреждане на химикалки, кутии за обяд. - Запечатана сверхпрочным хранителни силикон за запазване на свежестта, стягане и изолиран обяд-бокс. - Вътрешната част е изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която никога не ръждясва и е естествена. - Заради размера 980 мл можеш да вземеш на обяд, много ядене.Той е подходящ не само за деца, жени, но и за мъжете. - Размер : 21,5x15x7,8, вижте Информация за стоки Контейнер за обяд е Подходяща за вечеря на открито, пикник, лагери, студентски обяд-бокс и други.ланчбокс Освен това, лесно се мият.обяд-бокс Този продукт представлява обяд-кутия от неръждаема стомана, който е изработен от висококачествен материал, безопасен за и. храни кутия от неръждаема стомана за съхранение на хранителни продукти.

Други функции

Най-добри сделки