.

.

Поставка за растенията SORCEDAS, 3-Уровневые Висящи Рафтове, Органайзер за саксиите, Притежател на няколко цвята, За помещения и на улицата, Тежкотоварни Рафтове за сак?

Поставка за растенията SORCEDAS, 3-Уровневые Висящи Рафтове, Органайзер за саксиите, Притежател на няколко цвята, За помещения и на улицата,

BGN 26.00

Брой продукти
На склад

Моля, търпеливо събиране на стойка за растения-организатор в съответствие с инструкциите на производителяС помощта на въртящи метод на монтаж, за да пести усилия, както за мъже, за да се избегне ненужното повреждане на части, ние ви препоръчваме да се инсталира с малко усилия.По време на монтаж можете да носите ръкавици, за да улесни процеса на монтаж, а също така избягване на евентуални наранявания. 【Атрактивен окачен дизайн】 Горната закачалка за дрехи може да се използват за висящи хранилки за птици, тенджери, празнични украси, гирлянди и много други; 2 мрежести панели, по средата са подходящи за настаняване на саксийни растения, цветя и сукуленти; 3-слойная поставки за цветя на дъното може да се използва за настаняване на вашите големи и тежки саксии.Всяко растение може да се поемат достатъчно слънчева светлина, за да процъфтяват. 【Богат на функции полк за растенията】 Поставка за стайни растения размер 23,62 (Д) х 21,25 (Ш) х 62,14 (В) инча е идеален за цветни саксии с различни размери и форми. Многоярусная метална поставка за цветя не само осигурява достатъчно място за съхранение на вашия саксия, но и придава на хола, спалнята и офиса съвременен вид, като придава на вашия дом приятна гледка. 【Запазете равновесие & Постоянно】 Ъглова поставка за растения, изработена от висококачествен желязо, което има гладка повърхност, притежава функция за съпротива компресия, водонепроницаемостью и стабилна структура.Долната част на стеллажа за растенията с 4 регулируеми подкрепа за крака, които здраво държат на своя тежки растение в саксия, не надраскване на пода. 【Лекотата на монтажа】 Ние сме подготвили отделни клипове за инсталиране, упътване и инструменти за настройка, за да опрости събрание.Модерна поставка за растенията подходяща за монтаж в ъгъл, за да се повиши нейната устойчивост.Също така се препоръчва да се извършва по-тежка саксия за растения отдолу, а по-лека пот - на най-горния слой. 【Професионално сервизно обслужване】 Уважаеми клиенти, ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, нашият опитен екип за обслужване на клиенти отговори в рамките на 24 часа. 【Атрактивен окачен дизайн】 Горната закачалка за дрехи може да се използват за висящи хранилки за птици, тенджери, празнични украси, гирлянди и много други; 2 мрежести панели, по средата са подходящи за настаняване на саксийни растения, цветя и сукуленти; 3-слойная поставки за цветя на дъното може да се използва за настаняване на вашите големи и тежки саксии.Всяко растение може да се поемат достатъчно слънчева светлина, за да процъфтяват. 【Богат на функции полк за растенията】 Поставка за стайни растения размер 23,62 (Д) х 21,25 (Ш) х 62,14 (В) инча е идеален за цветни саксии с различни размери и форми.

Други функции

Най-добри сделки