.

.

HALONE 30 бр. Мини Комплект за Кола Предпазител 5А 10A 15A 20A 25A 30A Разнообразни Лезвийных Предпазители за Автоматично Набиране от С Сплав и пластмаса за Аксесоари за камион?

HALONE 30 бр. Мини Комплект за Кола Предпазител 5А 10A 15A 20A 25A 30A Разнообразни Лезвийных Предпазители за Автоматично Набиране от С Сплав

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Предпазители 【Материал-високо качество】 : Висококачествена пластмаса и цинк сплав, устойчив на употреба, с прекъсване пластмасов прозрачен капак за защита на вашия автомобил от късо съединение и претоварване и бързо откриване на перегоревших предпазители, здрава конструкция и издръжливост на използване. 【Лекотата на използване и съхранение на】 : Опаковани в прозрачна кутия за съхранение лесен за използване и лесно забележим, подходящ за вашия избор, оригинален и практичен. 【Лекота на използване 】 : Лесен за инсталиране, с една скоба за монтиране и премахване на, с два пръста и кликнете върху край на затягане, а след това сложете предпазител на скоба, за да се установи предпазител. 【Съвместимост】 : Тези различни предпазители широко се използват в автомобили, камиони, VUS, VTT, UTV, RV camper, мотоциклети, колички за голф, кораби, моторни шейни и повечето обикновени битови приложения за постоянен ток, включително радио, осветление, блясък и т. Този елемент е незаменим инструмент за собственика на колата. 【Материал-високо качество】 : Висококачествена пластмаса и цинк сплав, устойчив на употреба, с прекъсване пластмасов прозрачен капак за защита на вашия автомобил от късо съединение и претоварване и бързо откриване на перегоревших предпазители, здрава конструкция и издръжливост на използване. 【Лекотата на използване и съхранение на】 : Опаковани в прозрачна кутия за съхранение лесен за използване и лесно забележим, подходящ за вашия избор, оригинален и практичен. 【Лекота на използване 】 : Лесен за инсталиране, с една скоба за монтиране и премахване на, с два пръста и кликнете върху край на затягане, а след това сложете предпазител на скоба, за да се установи предпазител. 【Съвместимост】 : Тези различни предпазители широко се използват в автомобили, камиони, VUS, VTT, UTV, RV camper, мотоциклети, колички за голф, кораби, моторни шейни и повечето обикновени битови приложения за постоянен ток, включително радио, осветление, блясък и т. Този елемент е незаменим инструмент за собственика на колата.Спецификация на предпазители : Ro HS съвместим Материал : Цинк, сплави и пластикстандартный автомобилен предпазител лек, издръжлив.Размери на предпазителя : прибл.5 mm x 4 mm x 16 мм, Номинална мощност : 5 A (оранжево), 10 A (червен), 15А (синьо), 20 A (жълто), 25 A (бял), 30 A (зелен), Количество : 30 бр.

Други функции

RoHS compliant:
Material:
Zinc alloy & Plastic
Standard car fuse lightweight, durable.:
Fuse Dimensions:
approx. 11.5mm x 4mm x 16mm
Ampere rating:
5A (orange), 10A (red), 15A (blue), 20A (yellow), 25A (white), 30A (green)
Quantity:
30pcs (each type has 5pcs)
Color:
6 colors, as picture shows
Package included:
30pcs x mini blade fuses :
Най-добри сделки