.

.

Classycoo Чанта за Първа Помощ Е Комплект за Спешна медицинска Помощ Медицинска Чанта с Множество Джобове за Дома, за Пътуване на Открито, на Къмпинг, Туризъм, Мини-Апте?

Classycoo Чанта за Първа Помощ Е Комплект за Спешна медицинска Помощ Медицинска Чанта с Множество Джобове за Дома, за Пътуване

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Нашата празна чанта за оказване на първа помощ, изработени от здрав и водоустойчив материал, който лесно да се прекъсне, пробива или драскотина по време на активна почивкаТой може да предпази вашите медицински принадлежности от въздействието на влага и тежки условия на околната среда.Тази аптечка е идеална за пътуване, къмпинг, туризъм, катерене, къщи, офиси, училища и кола.Чудесен подарък за вашите скъпо семейства и приятели.Медицинска чанта побира всички основни средства за първа помощ и подготовката за него, а също така предоставя ред на съдържанието.Медицински пътен куфар - това е само една чанта, и към него не е приложен вътрешно съдържание.Най-добрият помощник при непредвидени ситуации или травми.Удобна за семейства и приятели, които получават своевременно и ефективно лечение.Компактният размер позволява лесно да го поставите във вашата чанта, раница, училищната чанта и куфар, той е портативен и лек.Тази аптечка е идеална за пътуване, къмпинг, туризъм, катерене, къщи, офиси, училища и кола. [Водоустойчив и здрав материал] Нашата празна чанта за оказване на първа помощ, изработени от здрав и водоустойчив материал, нейната лесно да се прекъсне, пробива и драскотина по време на активна почивка.Той може да предпази вашите медицински принадлежности от въздействието на влага и тежки условия на околната среда. [Множество джобове] 1 х основен джоб, 1 х Вътрешен мрежест джоб, 1 x слот за еластична лента, 1 х вътрешен прозрачен джоб, 2 х вътрешния текстилен калъф.Дизайн с множество джобове позволява отделно да се съхранява и класифицира медицински материали, а също да запишете вашите елементи на първа помощ е чист и подреден.Предлага се с каишка за лесно пренасяне. [Голяма обемът] Медицинска чанта побира всички основни средства за първа помощ и осигуряване на готовност, а също така предоставя ред на съдържанието.Ние смятаме, че е полезно да имате под ръка чанта за първа помощ в случай на лек инцидент. [Широкото прилагане на] Тази аптечка е идеална за пътуване, къмпинг, туризъм, катерене, у дома, в офиса, училище и кола.Чудесен подарък за вашите скъпо семейства и приятели. [Портативен и лек] Размер : 6,3 "x 4,7" x 1,6" (16 x 12 x 4 см). компактният размер позволява лесно да го поставите във вашата чанта, раница, училищната чанта и куфар, портативен и лек.

Други функции

Най-добри сделки