.

.

Veemoon 1 бр. Чанта За Съхранение, Подвесная Чанта, Джоб на Чантата, Сгъваема Чанта, Мрежест Органайзер, Чанти, Гардероб, Мрежест Джоб, Чанта, Висящ Органайзер, Чанта За Ч?

Veemoon 1 бр. Чанта За Съхранение, Подвесная Чанта, Джоб на Чантата, Сгъваема Чанта, Мрежест Органайзер, Чанти, Гардероб, Мрежест

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

КЪРПА за РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ - Не е подходящ за дома, но също така е подходящ за места, където стаята е ограничена общежитием, благодарение на своята мобилност и подходящ размерЧанти за СЪХРАНЕНИЕ на ДРЕХИ - ВИСЯЩ органайзер за чанти - Този висящ органайзер за чанти спестява място на рафта на гардероба и може внимателно да съхранява портмоне със средни размери, малко одеала, чаршафи, кърпи, чанти, рамо чанти, обувки, блузи, бебешки дрехи и др.ПОДВЕСНОЕ СКЛАД ЗА ДРЕХИ - на Няколко лавици достатъчно, за да публикувате чанти, дрехи, одеяла и други домашни неща.Титуляр-органайзер за дамска чанта-тоут-подходящ за спални, хол, коридор или шкафове, гардеробных и така нататък, прави живота по-удобен.Органайзер за чанти-практичен-Защита от прах, по-голям капацитет, дишаща, спестява пространство, здрав, удобен, екологичен, вешается на стандартен шкаф, врата, рафтове. Пратката включва 1 х чанта за съхранение на Характеристиките -Материал : Нетъкан текстилен висящ органайзер. - Цвят : светло сив висящ органайзер за бельо. - Този висящ органайзер за чанти за кабинет, за спестяване на място в гардероба и на рафта. - Този висящ органайзер да се адаптира и използва максимално вертикално пространство подвесного на притежателя. - Лесен и модерен външен вид, подходящ за мръсни кабинети, и това е подвижна, лесно gatefold органайзер за дрехи. - Подходящ за спални, хол, коридор или шкафове, гардероб, и така нататък, ще направят живота ви по удобен шкаф за бельо. - Отделения за разделно съхранение на различни предмети, чанти за възрастни, обувки, дамски чанти, пуловери и т., Чанта за съхранение.Информация за стоки, Сгъваем органайзер за дрехи изработен е от нетъкан материал, който притежава висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира. чанти за съхранение на дрехи е Този висящ органайзер е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба. контейнери за дрехи Фина работа, това осигурява практичност.

Други функции

Най-добри сделки