.

.

Led околовръстен лампа за селфи за телефони, plug-in hybrid чрез USB, заполняющий лампа, лампа за жива красота, снимане на видео, допълнително осветление, за да селфи за мобил?

Led околовръстен лампа за селфи за телефони, plug-in hybrid чрез USB, заполняющий лампа, лампа за жива красота, снимане на видео,

BGN 43.20

Брой продукти
На склад

1 Висококачествена led околовръстен лампа с 32 led топки. 3-нива на яркост, кратко натискане за избор и могат да бъдат монтирани всички видове на околната среда. Малка студийная околовръстен usb led лампа за попълване на снимки; Грим. Най-доброто допълнение към вашия смартфоните, когато се изисква перфектна стрелба. Лек и достатъчно малък, за да го вземете със себе си навсякъде. Пълнете светлина по време на селфи през нощта, в тъмното или на всички места с ниска яркост. Прасе с форма на пръстен лампа ще направи очите си модели по-ярки, че ще направи портрет по-добра! 7.It широко приложение за осветление на снимки на открито, изливане на светлина в помещението, портрети, модна, сватбена на изкуството.

Други функции

Най-добри сделки