.

.

ZYQDRZ Електрическа Масажна Възглавница за масаж на цялото тяло, Масажна Възглавница за легнало и с двойно предназначение, Масажна Възглавница за седалката, Масажна ?

ZYQDRZ Електрическа Масажна Възглавница за масаж на цялото тяло, Масажна Възглавница за легнало и с двойно предназначение,

BGN 21.45

Брой продукти
На склад

★ Няколко точки аванс на дизайна на продукта, в съответствие с характеристиките на гърба на човешкото тяло, човешкото тяло се масажира по секции, което напълно отговаря на кривизне и вдлъбнати выпуклому дизайн на човешкото тяло, бързо облекчава умората и възстановява силите ★ Могат да допринесат за метаболизма, подобрява кръвообращението, да правите невралгии, премахване на умората на мускулите и тялото, за да се увеличи силата на кръвта, регулира функцията на вътрешните органи и повишаване на имунитета на човек. ★ Прикрепя към талията отделна масажното възглавница за лумбална отдел на гръбначния стълб не сдавливался, а горещ компрес ще направи талията ви по-комфортен. ★ Таймер : Топло масажи за матрак, който автоматично се изключва след 30 минути, че е безопасно да се използва. ★ Масаж моторни осигурява успокояващ вибриращ масаж, който прониква в цялото тяло, помага за облекчаване на стрес, болка, напрежение и премахване на умората (мат има 5 режима на масаж, на 4 зони извадково масаж и 3 силни точки, които могат най-добре отговарят на вашите нужди. Помага за облекчаване на стреса, умора, стрес, напрегнати мускулите и подобряване на кръвообращението.Идеален подарък за себе си, семейството си и приятелите.Характеристики : 1. Бързо облекчава умората и възстановява физическите сили. Стимулируйте циркулацията на кръвта. Намалете физическото и психическо напрежение. Премахване на мускулната умора и мускулна болка. Масаж на точките на меридиана за постигане на целите на здравното обслужване. Те могат да допринесат за метаболизма, подобрява кръвообращението, да правите невралгии, премахване на умората на мускулите и тялото, за да се увеличи силата на кръвта, регулира функцията на вътрешните органи и повишаване на имунитета на човек.Данни за продукта : Име на продукта : Масажен матрак за цялото тяло Номинално напрежение : 12 v Номинална мощност : 50 W Техника за масаж : месене/масаж/ в торбата / вибрацияприменимый тегло : 0 ~ 150 кг Височина на употреба : 150 cm ~ 190 см размери на продукта : 176,5x61 см (69,4x24 инча) Забележка : Един от функции - устройство за защита от прегряване, което отговаря за вашата сигурност. Умно дистанционно управление, лесен за работа, на родителите лесно да се пристъпи към работа.Списък на продуктите : 1 х грелка1 х адаптер за един матрак 1 х описание.

Други функции

Най-добри сделки