.

.

MAEXUS 24 бр. Капачки за консервиране, 12 Пръстени за буркани + 12 Капаци за Консервиране, Капачки за буркани с обичайните Гърло, характеристика на полиграфическото Метал?

MAEXUS 24 бр. Капачки за консервиране, 12 Пръстени за буркани + 12 Капаци за Консервиране, Капачки за буркани с обичайните

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Капачки разъемного тип лента и пръстен може да се използва в комбинация със силиконови капачки за ферментация и капаци за покълване, дърворезба върху гърлото на бутилката може да увеличи силата на триене на ръцете, което улеснява отваряне на бутилкиИдеална за стягане - О пръстен вътре в капака банките осигурява добра херметичност на капаци консервени кутии mason, стягане и липса на течове. Плътно уплътнение осигурява безопасността на храни, зърнени храни, бензиностанции, напитки, пресни, не се притеснявайте за това, да ги сложи във вряща вода.Широко приложение - Подходящ за ограничаване на консервени кутии mason, в които се съхраняват подправки, сладкиши, бисквити, плодове, конфитюри, безалкохолни напитки и кафе, както и други малки предмети, моля, променете размера преди да купите.Разъемная конструкция : Капачки за буркани Mason с обичайните гърло : 12 капачки за буркани (68 мм / 2,68 инча) и 12 пръстени за буркани (70 мм /2,76 инча), които могат да се замени с отделно за по-голяма ефективност и отговарят на вашите нужди.Идеална за обикновени банки за консервиране на топка, Kerr и Mason, както и за всеки обикновен стъклени бутилки с провлак. Размер : Диаметър капаци за консервиране е 68 мм. Идеален за пръстени Mason със стандартен отвор 2,68 инча / 68 мм. Той също така е идеален за обикновените стандартни стъклени бутилки.За многократна употреба : Капачки за консервиране Mason са лесни за използване, лесни за почистване, можете да ги използвате в съдомиялни машини, те са за многократна употреба и са много подходящи за съхранение.Метален материал : Капачки, тези кутии са изработени от здрав метален материал.И има достатъчно количество, за да замени.Капачки за буркани mason позволяват да се съхраняват достатъчно стягане кутии мейсън.Приложение : Обикновени капаци за консервиране с гърло и може да се използва за различни кутии мейсън.Може да се използва за съхранение на плодове и зеленчуци или месо, пресни салати или сок, за съхранение на сухи продукти и т. След употреба-добре санирани ги с вряла вода.Ако имате някакви съмнения или продуктът е повреден, моля, натиснете "питам продавача" в детайлите на вашата поръчка.Материал : Калай. 12 * Капачки за буркани Mason (68 мм / 2,68 инча). 12 пръстени за буркани (70 мм /2,76).На капака са изработени от ламарина, материал ламарина притежава добро топлинно разширение и свиване.

Други функции

Най-добри сделки