.

.

Чугун Тиган SHYPT на Дърва, едно Парче Стомана, за пържене на пара, пържени, Задушаване, Задушаване За приготвянето на супа Газова печка Индукционная Печка Универсалн?

Чугун Тиган SHYPT на Дърва, едно Парче Стомана, за пържене на пара, пържени, Задушаване, Задушаване За приготвянето на супа

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

★ Материали имат добра пластичност, не покриват, не ръжда : единни плътност, по-малко дим - тайното оръжие равни ★ Траен : устойчив на надраскване и устойчив на абразия, острието от неръждаема стомана за прякото смесване, стоманени топчета, за почистване и сигурна четка. ★ Висока температурна устойчивост : топлопроводимост се случва бързо и равномерно, както и приготвени ястия частично не пригорают, частично сурови и равномерно прогреваются. ★ Материал : неръждаема стомана, След предварително загряване на корпуса на тигана се загрява равномерно, корпус тигана се сгъсти, а топлопроводимост се случва бързо. ★ Технология с нитове от неръждаема стомана : лесно подвешивается, не е лесно пада, висока издръжливост, по-сигурен начин на приготвяне.

Други функции

Най-добри сделки