.

.

3 бр. Метален Дисплей За Обеци, Държач За Обеци, Дисплей За Обеци, Бижута Кула, Поставка за декорация на Дома, Витрина За Бижута Кули, Дисплеи (Пеперуда)

3 бр. Метален Дисплей За Обеци, Държач За Обеци, Дисплей За Обеци, Бижута Кула, Поставка за декорация на Дома, Витрина За Бижута Кули,

BGN 3.46

Брой продукти
На склад

【Изискан дисплей-поставка за обеци】 Дисплей-поставка за обеци изработени от висококачествен метал, който осигурява отличен контраст за вашите бижутаПредлагаме ви луксозно изделие да се използва като поставка за обеци, както и прекрасен обект на домашен интериор. 【Дисплей бижута с обеци за идеална витрина】 Е подходящ за витрини на магазини и изложения за професионално, ежедневна употреба, дейности доставчици и колекционери.Това е удобна настройка, която улеснява провеждането на най-оживените търговски изложения и т., 【Дизайн на продукта】 Съхраняване на различни бижута, но има и ефект бижута.Конструкцията на скобата : подвешивание и тегления виси предмети.Основен проект : квадратна форма, с висока стабилност и елегантен дизайн. 【Стабилен и лесен】 Ретро и елегантен дизайн, стабилна утяжеленное основа помага за задържане на стойка в изправено положение, за по-добра стабилност.Тази поставка за бижута не съвети, когато държите вашите аксесоари.Не е много тежък и е идеална за пътуване. 【Стилен дизайн】 Творческа моделиране, симпатичен и функционален, това не е просто поставка за бижута, но и идеален вариант за тезгяха на магазин и лична употреба.Може да стане по специален подарък за приятелите или семейството на парти, рождени дни, празници и фестивали.Параметри : Състояние : 100% чисто ново Размер : Три височина на големия, среден и малък-9 см / 3.3 инча, 13 см / 5,1 инча и ширина 5 см /1.Материал : акрил Цвят : черен Допълнителен стил : Пеперуда, бобови кълнове, клонове на Помещение и включва : 3 * Бижутериен дисплей.

Други функции

Най-добри сделки