.

.

NIANXINN Проводници с медни оплетке H62 Латунная Тел Кръгла Метална Макара За запояване Латунная Медни Гол Линията САМ Занаятите, Дължина: 1000 мм Тел за изработката на би?

NIANXINN Проводници с медни оплетке H62 Латунная Тел Кръгла Метална Макара За запояване Латунная Медни Гол Линията САМ Занаятите, Дължина:

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Латунная тел притежава добри механични свойства и устойчивост на топлинаПластичност, висока якост, заваряване.Материал : месинг H62.Форма / вид : макара. Гъвкава и с добра проводимост.Мека медна тел, лесно поддающаяся корнизи или плащания.Може да се използва за нетиране на продукти са ръчно изработени.Отличен за производство на части на декоративни орнаменти, като кольчуга, веригата от мъниста и висулки, увита тел.Меки медни проводници се поддава на корнизи, нейната лесно да се формира или се огъват.Лесно се реже кусачками.Област на приложение : Широка гама от приложения, за да отговарят на различни нужди.Ние се отнасяме сериозно към всеки мотку тел Широко приложение : занаяти, играчки, комплектуващи детайли, бижу занаят, декорация, електротехника, производство на проводници, кабели. Размер : Дължина : 1000 мм/39,4 дюймАдиаметр : 3 мм, 4 мм и 5 мм на Помещение включва : 1 ролка x месингови накрайници за проводници : 1. Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния. Моля, са възможни отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете вашето съобщение, ние обещаваме да ви отговори в рамките на 24 часа и да ви предоставим най-доброто обслужване.Ние ви предлагаме висококачествени продукти и на вашето пълно удовлетворение и щастие да има за нас от първостепенно значение!.

Други функции

Най-добри сделки