.

.

BESPORTBLE 4 бр. Забавни играчки-Дрънкалки, Забавни играчки за деца, Играчки за Бебета, Дървена Дрънкалка-Барабан, Ранно Развитие на играчка, Детска Дървена играчка, Камб?

BESPORTBLE 4 бр. Забавни играчки-Дрънкалки, Забавни играчки за деца, Играчки за Бебета, Дървена Дрънкалка-Барабан, Ранно Развитие на

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Мультяшная ръчно rattle : покачивайте нея, и тя ще издава дребезжащие звуци, които могат да стимулират способността на детето да слушаДетска дрънкалка : За родителите това е идеалният подарък за децата за Коледа, Нова година или рожден ден.Дървена дрънкалка : материал по-здрав и сигурен, че позволява на децата да получават по-голямо удоволствие.Дървена дрънкалка за ръце : изящна изработка изработка и креативен външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.Мультяшная rattle : Помага за развитието на бебето практически умения и визуално-моторна координация, тренира зрение, допир, слух.Осъществяване Списък 4 x играчки Характеристики -Цвят : Боядисана Очарователна играчка-дрънкалка-Материал : Дървена дрънкалка-барабан -Размер : 18,00 X7,50 X3,00 см / 7,07 X2,95 X1 Детска информационни играчка. Играчките са изработени от здрави дървени материали и са безопасни за използване. -Възхитителен дизайн на външния вид, подходящ за вашето дете, защото е чудесна играчка ще бъде привлекателен за детски анимационни ръчно м. -Това е чудесен избор за стимулиране на интереса на децата към музиката и развитие в тях на чувство за ритъм, развитие на играчка. -Повърхността дрънкалки гладко полира, и на ръба на внимателно обработени, за да не я повредени детето си на детска градина развивающую играчка. -За родителите това е идеалният подарък за децата за Коледа, Нова година или рожден ден, чаровна играчка-дрънкалка-барабан.Информация за товарахдетская развитие играчка Е сладък мультяшные форми, които ще помогнат на децата да разпознават и разграничават различни играчки, а също така да развиват познавателните умения на бебето и умения за слушане.Мультяшная дрънкалка-барабан - идеалният подарък за деца.Очарователна играчка-дрънкалка-барабан Играчка-дрънкалка направена от дърво, трайна и практична.

Други функции

Най-добри сделки