.

.

Колелото на порта UMKY casters Подпружиненное волана Мултифункционален Амортизирующее Алуминий Врати колелото на товароносимост от 75 кг, на колела за тежки условия на ?

Колелото на порта UMKY casters Подпружиненное волана Мултифункционален Амортизирующее Алуминий Врати колелото на товароносимост

BGN 65.37

Брой продукти
На склад

С нашите въртящи се ролки ще прерасне в пълна тишина Пружина дизайн порта позволяват свободно да се отварят и затварят чрез автоматично регулиране на височината и на неравни повърхности, премахване на изкриви врата.Продуктът представлява пудра за тежки условия на работа, максималната товароносимост на колелото е 75 кг. Това колело за порта, произведени от висококачествен гумен материал и висококачествена метална конструкция, здрави и дълготрайни.Лесна за инсталиране, сверхпрочная универсална монтажна плоча с 2 дупки за лесно закрепване към дървена порта или по протежение на хоризонтални или вертикални направляващи тръбни портата на фермата.С нашите въртящи се ролки ще прерасне в пълна тишина. Пружина дизайн порта позволяват свободно да се отварят и затварят чрез автоматично регулиране на височината и на неравни повърхности, премахване на изкриви врата.Продуктът представлява пудра за тежки условия на работа, максималната товароносимост на колелото е 75 кг. Това колело за порта, произведени от висококачествен гумен материал и висококачествена метална конструкция, здрави и дълготрайни.Лесна за инсталиране, сверхпрочная универсална монтажна плоча с 2 дупки за лесно закрепване към дървена порта или по протежение на хоризонтални или вертикални направляващи тръбни портата на фермата.Нашата замяна на колелце за настолни столове никога не поцарапает, не испачкает и няма да навреди на вашите подове.Параметри : Тип на продукта : Колелото за ВоротМатериал : алуминий, гума Предназначение : Богат на функции колела, амортизация Тегло : 75 кг / 165,3 паунда (прибл.) Размер на колелцето на : прибл. 10,2 см / 4 инча Размер : прибл. 280 мм / 11in110mm / 4. 95 мм / 3,7 инча Дължина на конеца : прибл. 52 мм /2 инча съдържание на Пакета : 1 х колело 1 х демпфирующее устройство3 х винт 3 гайка х 3 х уплътнението са възможни малки грешки, дължащи се на различни ръчни измервания.Ние сме положили значителни усилия, за да гарантира, за да създадете най-добрите колела за настолни места на планетата.

Други функции

Item Type:
Gate Wheel
Material:
Aluminum, rubber
Purpose:
Multifunctional casters, shock absorption
Weight:
75 kg / 165.3 lb(approx.)
Caster Size:
Approx. 10.2cm / 4in
Size:
Approx. 280mm / 11in
110mm / 4.3in:
100mm / 3.9in:
190mm / 7.5in:
220mm / 8.7in:
250mm / 9.8in:
M8 x approx. 95mm / 3.7in:
Thread Length:
Approx. 52mm / 2in
Package List:
1 x Caster:
1 x Damping Device:
3 x Screw:
3 x Nut:
3 x Gasket:
There might be slight errors due to different hand measurement.:
We put considerable effort into ensuring we created the best desk chair wheels on the planet. :
Най-добри сделки