.

.

Abaodam Маска за Хелоуин 2 БР Зловеща Глава на Петел Маска за Главата на Петел Подпори за Хелоуин Латексова Маска за Подпори, Латексова Маска на Театрални Маски на Живо?

Abaodam Маска за Хелоуин 2 БР Зловеща Глава на Петел Маска за Главата на Петел Подпори за Хелоуин Латексова Маска за Подпори, Латексова

BGN 10.94

Брой продукти
На склад

Латексова гумаРазмерът е подходящ за повечето голове възрастни.Здрави и имат добра еластичност и повърхностно напрежение.Най-добрият избор, за да изплаши своите приятели.Изработен от латекс, като по този начин, изглежда реалистично и много по-страшно.лесно разпознават чрез тези ужасни очи по време на носене.Размерът е подходящ за повечето голове възрастни.Здрави и имат добра еластичност и повърхностно напрежение.Най-добрият избор, за да изплаши своите приятели.Изработен от латекс, като по този начин, изглежда реалистично и много по-страшно.лесно разпознават чрез тези ужасни очи по време на носене.Пратката включва 2 * Зловеща латексова маска с глава на Петел, театрален реквизит за равенство, луди маска, костюм за Хелоуин Характеристики - лесно да се види през този призрачен устата по време на носене. - Размер подходящ за повечето голове възрастни. - Здрави и имат добра еластичност и повърхностно напрежение. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Размер : Около 37* 25* 25 см/ 14.84 инча (Д * Ш * В). - Най-добрият избор, за да изплаши своите приятели. - Изработен от латекс, като по този начин, изглежда реалистично и много по-страшно. - Материал : латекс. - Идеален за маскарадните партита, подаръци, костюмирани партита, карнавални, Коледа, Великден, нова партита, Хелоуин и т. Описание на продукта Продукт представлява карнавалните костюми за възрастни с маска за Хелоуин, изработени от латекс за трайно и практично използване.Главата на петел изглежда ярко и реалистично.Чрез отвор за устата и носа на петел можете да гледате нещо. идеален за Хелоуин, маскарадните костюми, или cosplay-партита.И чудесен подарък на вашите приятели.

Други функции

Най-добри сделки